Ако са имали нужда, а те са имали такава, съм

...
Ако са имали нужда, а те са имали такава, съм
Коментари Харесай

Сензационно разкритие: Каква е връзката между убития Къро, починалия Геле и другия брат Галев

Ако са имали потребност, а те са имали такава, съм убеден, че са влизали в България през годините, счита криминалистът Ботьо Ботев

„ Нещата са изяснени от позиция на гибелта на Ангел Христов-Геле, само че къде и по какъв начин тъкмо е станало… към това занапред ще се обясняват обстоятелствата и събитията.

Проблемът е в личностите, които са добре познати с изключително въздействие. Факт е, че имаме умрял човек в България – от тук нататък никой не дава обстоятелства и условия като по кое време е дошъл в България и вторият въпрос е по какъв начин е станало това “, това съобщи криминалистът Ботьо Ботев във връзка гибелта на Геле от братя Галеви.

„ Познавам прекомерно добре и двамата братя. Познавам ги още когато бяха барети. За тях не е никакъв проблем по какъвто и да е метод да влязат в България. 

Имат извънредно доста въздействие в района, даже бих споделил, че хората там ги боготворят. Те с активността си направиха доста за всички в Дупница.

Ако са имали потребност, а те са имали такава, съм убеден, че са влизали в България през годините “, сподели Ботев в утринния блок на bTV.

По думите му за другия брат – Пламен Галев, все още най-малко няма оперативни данни да се намира в България. 

„ Тук казусът е различен – гибелта на Ангел Христов. Кога, по какъв начин, що и къде – там има неща, които будят известна форма на размисъл и уточняване.

Работил съм по няколко случая с тях. Един от тях бе извънредно тежък – ставаше дума за въоръжени грабежи от бандитската група от сегашни и някогашни служители на реда, а бяха създали и ликвидиране. Установи се, че са създали кражба от и от въоръжените хранилища на системата и са ги употребявали.

Аз самият потърсих връзка с Галеви и в района на Кюстендил и Дупница оказаха изключителна помощ по насоки за определяне на причинителите. Да не забравяме, че те помогнаха, а са в областта на проведената престъпност.

Имаше интервал, в който Галеви бяха публично назначени в ГДБОП на база на оценки, че ще бъдат потребни в работата в оня сложен интервал “, сподели Ботев и добави:

„ Не бих споделил, че са получавали каквито и да било обезщетения за това, което вършиха. Те действаха рационално в някои връзки – споделям го съществено “.

Според Ботьо Ботев братя Галеви не били на доста по-ниско равнище от Красимир Каменов-Къро, който бе погубен в ЮАР.

Той бе безапелационен, че сред Ангел Христов-Геле, Пламен Галев и Къро е имало контакти, само че не посочи по кое време и какви.


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР