Ако руският дипломат го няма, за БСП да е в

...
Ако руският дипломат го няма, за БСП да е в
Коментари Харесай

`Ако руският дипломат го няма, за БСП да е в управлението губи смисъл` -

" Ако съветският посланик го няма, за Българска социалистическа партия да е в ръководството губи смисъл ", заяви пред bTV ръководителят на партия КОД и някогашен министър на опазването на здравето Петър Москов. 

Според него повода, че това държавно управление си отива и в границите на този парламент не може да има последващо, е в порочния темперамент на зачатието. То е основано от идеологически съперници, които се борят срещу някого, вместо да желаят да изкоренят нещо.

Москов добави, че българската вътрешна политика не може да бъде функционалност на това дали един посланик е или не е на територията на България.

" Другото значи безапелационна връзка и взаимозависимост. Функция между това дали съветският дипломат е тук и това дали Българска социалистическа партия е в ръководството. Ако съветският посланик го няма, за Българска социалистическа партия да е в ръководството губи смисъл. Така наподобява и по този начин е, единствено че това не би трябвало да си го споделяме на седмия месец, а трябваше да я ясно на всички преди този момент ", разяснява Москов.

Решението - съгласно него - е огромно синьо обединяване. Лидерът на партия КОД отправи апел към Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Бойко Борисов и водачите на извънпарламентарните партии и неправителствени организации, за които десен и европейски път на България не са кухи изречения:

" Противоотровата на безпътицата, в която ни вкара посткомунистическата олигархия на България, е мощен десен съюз. "  

Според него това значи и нулев толеранс към социализма. По думите му би трябвало да има антисоциалистически съюз, който да се бори за 51% от гласовете на изборите. 

Москов сподели още, че битката с корупцията става, когато не се бориш с индивида, а със систематичното събитие: " До преди шест месеца имахме подкупен ГЕРБ, в този момент имаме с изключение на подкупен ГЕРБ, корумпирани Политическа партия, Има Такъв Народ и така нататък И това е по този начин, тъй като приказваме за хора ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР