Ако Руската федерация е дори и една крачка по-близо до

...
Ако Руската федерация е дори и една крачка по-близо до
Коментари Харесай

Киев за ядрената заплаха на Путин: Ако направи дори крачка, това ще е краят на Русия


Ако Руската федерация е даже и една крачка по-близо до потреблението на нуклеарно оръжие, това незабавно ще значи край за нея.

Това написа РБК-Украйна, базирайки се на думите на секретаря на Съвета за национална сигурност и защита Алексей Данилов в ефира на телемарафона.

„ Има ясно схващане, че в случай че, не дай си Боже, той (президентът на Руската федерация Владимир Путин, - ред.) се приближи даже една крачка по-близо до потреблението на нуклеарно оръжие, тогава краят на Руската федерация ще настъпи в доста къс интервал от време. Ако той единствено реши да направи това, реакцията на цивилизования свят ще бъде мигновена. Цивилизованият свят го предизвести за това ", сподели Данилов.

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита означи, че последният нуклеарен шантаж на Путин единствено демонстрира, че Русия се намира в извънредно сложна обстановка.

Още един път наблягам блъфа, който той се пробва да стартира, той демонстрира, че те са в извънредно тежко положение, в което са се докарали сами”, изяснява Данилов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР