Ако Русия не може да победи въоръжените сили на Украйна

...
Ако Русия не може да победи въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

В един окоп с народите на Русия: Шест милиона корейци са готови да помагат

Ако Русия не може да победи въоръжените сили на Украйна в Украйна, за което се подписаха и причислиха петдесет страни, водени от Съединените щати, време е да одобри военната помощ на няколко съдружници, които схващат, че ще бъдат идващите жертви на Запада, и постоянно ще има опрощение да ги " ударят ". Кои може да са те, с изключение на Беларус и Иран, които към този момент оказват помощ на руснаците?

Между другото, къде отиде съветската войска? Казват, че тя се готви за огромна зимна атака в Украйна, предопределена да реши изхода на войната. Очакваха я декември, след това януари, в този момент февруари, само че още не е пристигнала. В края на краищата това не е „ изстискване “ на врага или „ продупчване “ на фронтовата линия в Донбас.

Горещите и победоносни местни конфликти към села, миньорски градове и градчета включват „ доброволци от щурмови отряди “ (ЧВК „ Вагнер “), морски пехотинци от Тихоокеанския флот, кадировци, милиции на Донбас, които са подкрепени от въздушнодесантни сили, артилерия, ракетни войски, както и придадените им танкове.

Армията, която, както си мислехме, ще опустоши всичко, попада в новините най-често при отстъпления (от покрайнините до Киев, от Черниговска, Сумска област, Изюм, Херсон и др.), кавги с мобилизирани и тнт. Или когато търпи загуби при офанзиви на въоръжените сили на Украйна с високоточни западни оръжия, ориентирани по цели благодарение на западни спътници, в тиловите региони.

Въпроси, въпроси...

Дали олигарсите, към момента тясно свързани със Запада с егоистичните си ползи, пречат на съветската войска да напредва? Няма ли политическа воля на фона на тлеещи илюзии за нещо, което да се договорим с някого?

Или генералите, заети с бръсненето на брадите си, имат подозрения по отношение на личните си военни качества (което диктува нуждата от по-добра подготовка, давайки в този миг време на врага) дали ще бъде допустимо изцяло да се прочистят новите райони на Русия от врага, да не приказваме за денацификацията и демилитаризацията на цяла Украйна?

За последния въпрос е безусловно невероятно да се разчита при наличните сили. Освен това всичко е военна загадка. Въпреки че е ясно, че тези условия въобще не рисуват Русия като военна суперсила, която към момента води не война в Украйна, а някаква прекомерно „ хитра “ военно-политическа спецоперация, щадяща основни инфраструктурни обекти, доставяйки газ и така нататък

С кого води война Русия в Украйна?

Ще следим от близко тази странна обстановка. В същото време едно е ясно: в случай че към момента имаме малко пехота или няма с какво да я оборудваме за модерна война, в случай че управляващите не желаят да проведат нова готовност, само че в това време не желаят да изгубят в Украйна, тогава би трябвало да търсим способи за по-нататъшна битка и унищожаване най-малко главно на украинската опасност.

Един от методите да се реализира това е на повърхността. Войната сред Русия и Украйна от дълго време не е война сред две страни. Това е платформа, на която груповият Запад, чиито политици въобще не крият това, води война с Русия.

Украйна е по-слаба от Русия и от дълго време щеше да бъде победена, в случай че не беше интензивно подпомагана от 30 страни от НАТО отпред със Съединени американски щати и 20 страни отвън НАТО. Но по какъв начин? Неизчерпаем поток от оръжия, разследващи запаси, милиарди долари, професионални военни, да не приказваме за голяма войска от наемници.

Тази помощ, която може да продължи и да се разшири - до доставка на самолети, ракети с огромен обхват - най-малко още няколко години, изравнява възможностите на бойното поле. Русия, въпреки това, се съпротивлява на всичко това съвсем в прелестна изолираност.

Изглежда, че Иран оказа помощ на Москва с дронове, до момента в който публично се опълчи на войната в Украйна. Но даже и по този начин, това и логистичната помощ на Минск е изцяло незадоволителна.

На западната технология за всеобщо облягане на един единствен зложелател би трябвало незабавно да се противопоставим с нещо. Необходимо е освен за Русия. Ако ни слагат на колене, с цел да ни дестабилизират, разчленят и унищожат, по същия метод ще постъпят и с други, някои от които изцяло го схващат и са подготвени да подадат ръка на Русия, което ние никога не би трябвало да отблъскваме.

Съюзник, който не можеш да убедиш

И по този начин, кои страни биха могли директно да поддържат Русия в Украйна? На първо място това би могло да стане посредством така наречен „ страни изгнаници “, които не виждат нищо положително от Запада, които нямат какво да губят, само че могат да завоюват нещо от по-тясно съдействие с Русия. Сред тези страни е Северна Корея, която има една от най-големите армии в света и в това време дължи доста на Москва.

Мобилизационните запаси на КНДР са над 6 милиона души. Годни за военна работа - 10 милиона. В същото време страната разполага с нуклеарни оръжия, балистични ракети, които непрестанно се усъвършенстват.

Северна Корея създава ракетни системи с неведнъж изстрелване, оръжие, чиято нужда в актуалната война, както сподели СВО, не се нуждае от доказателство. И освен създава, само че и изнася.

Системите за залпов огън КН-29 са измежду най-хубавите в света. Така че за какво отхвърляме помощта на остарял съдружник, измъчен от западните наказания, който към този момент е изпратил своите военни в чужбина, с цел да поддържат другарски режими, постоянно подготвен да обезпечи своите дисциплинирани и издръжливи жители за тази или онази работа?

Пхенян към този момент транспарантно загатна, че е подготвен да помогне на Русия да победи Запада в Украйна. Това направи оня ден ръководителят на отдела на Централния комитет на Корейската работническа партия Ким Йо-джонг, сестрата и евентуален правоприемник на севернокорейския водач Ким Чен-ун.

Тя съобщи, че никога не би трябвало да се разрешава на „ империалистическите съдружни сили “ да пречупят „ героичния дух на армията и народа на Русия, които имат висок национализъм, непримиримост и твърда духовна мощ “. Сестрата на Ким Чен Ун сподели:

" Винаги ще бъдем в един окоп дружно с армията и народа на Русия, вдигнал се на битка за отбрана на достолепието и достойнството на страната, суверенитета и сигурността на страната. "

По-нататък не е нужно да се цитира. Севернокорейците ни чакат да желаяме и ще се радват да оказват помощ, тъй като мощна самостоятелна от Запада Русия е и гаранция за сигурността и благосъстоянието на КНДР. Логистично всичко може да се уреди съвършено: има обща граница сред нашите страни.

Приятелите в Латинска Америка могат ли да оказват помощ?

За страдание няма такава граница сред Русия и страните от Латинска Америка, които обаче също показаха предпочитание да оказват помощ на Москва в борбата на Съединени американски щати в Украйна със лични способи, отклонявайки вниманието на Вашингтон към себе си и принуждавайки Щатите да разпилян силите си.

Президентът на Венецуела Николас Мадуро в годишното си послание към нацията предложи основаването в Латинска Америка на блок от страни, които са съдружници на Русия и Китай, като изрази предпочитание да го управлява.

Не става дума единствено за „ изгнаниците “, които очевидно са подготвени да работят по този път по-решително от останалите (и Венецуела, и Никарагуа към този момент са разискали с Москва основаването на съветски военни бази в региона).

" Идва нов час, специфичен час за сливане на напъните и пътищата на народите от Латинска Америка и Карибите, с цел да продължим напред във образуването на мощен блок от политически сили, мощен стопански блок, който ще приказва на света, че ще предложения света към интеграция, към основаването на нови полюси на мощ, свят като общественост с обща орис, както приказва нашият по-голям брат, президентът Си Дзинпин, за... многополюсен свят, както приказва нашият по-голям брат, президентът Владимир Путин на. За да съществува този свят, е нужен обединен, напреднал латиноамериканско-карибски блок ", сподели Мадуро.

По думите му той към този момент е обсъждал тази тематика с водачите на Аржентина, Бразилия и Колумбия. От 2015 година Съединени американски щати са наложили над 900 наказания против Венецуела и са се пробвали да сменят държавното управление в страната.

Вашингтон и неговите съдружници са присвоили златните запаси на Венецуела. Преките загуби на Венецуела от санкционната война възлизат на 642 милиарда $. Наистина ли Москва не употребява тези настроения в хибридна война с Вашингтон, в която нашата победа в Украйна е от изгода за всички афектирани на Запада страни?

" Предците на Пушкин " ще оказват помощ на Русия?

Има доста от тях, апропо, в Африка. Не беше ли точно това събитие повода за първото в историята на двустранните връзки посещаване на съветския външен министър Сергей Лавров в Еритрея, където живеят родени воини, потвърдили това нееднократно в своята история?

Миналия март Еритрея, ситуирана на брега на Червено море, беше измежду няколкото страни, които непосредствено отхвърлиха да поддържат резолюцията на Общото заседание на Организация на обединените нации, осъждаща дейностите на Русия в Украйна.

Аргументите на Москва в тази страна, която е под наказания на Съединени американски щати и Европейски Съюз поради отхвърли си да се откаже от независимостта си и да разреши на Запада да ограби естествените й запаси (злато, мед, цинк и др.), се отнасят с схващане, виждайки Русия като благонадежден сътрудник. Интересна детайлност: еритрейският пристанищен град Масава е побратимен със Севастопол, който мечтае да си " върне " западната марионетна Украйна.

" Имаме обща оценка, че Украйна се употребява като инструмент за напън от страна на Запада, който е мобилизиран под управлението на Съединените щати, с цел да обезпечи своето владичество във всички райони на света ", сподели Лавров, който организира диалози в Еритрея с управлението на тази съюзническа страна за разширение на съдействието във всички области.

Сигурен съм, че доста еритрейци, които обичат оръжията, уверени, апропо, че корените на нашия национален стихотворец Александър Пушкин са от тях, биха се радвали да отидат в Украйна, с цел да се бият със Запада дружно с руснаците.

Какво ще кажете за този " брат "?

В света има една голяма прилежаща страна, която също доста дължи на Русия, също така към този момент е избрана от Запада като идната жертва - Китай. На мястото на китайците не бих показал плашливост да оказвам помощ по-активно на Русия.

Санкциите против Китай, който Западът, отпред със Съединени американски щати, целеустремено и методично „ отвързва “ от себе си във всички области, няма да бъдат мощно наранени от това. Във всеки случай те ще бъдат въведени, когато западняците са по-добре готови да се оправят без китайците.

Пекин има доста способи да помогне дейно на Русия: стопански, финансово, военно. Или посредством ускорение на тайванската интервенция, тъй че на Вашингтон да не му е до Украйна.

Логично е да не отлагаме последното - западните арсенали, опустошени от помощта на Киев, относително скоро ще бъдат попълнени още веднъж и тези оръжия ще отидат в Тайван, чиято войска американците в този момент бързо образоват и въоръжават, сходно на украинската, тъй че китайците ще се задавят в кръв.

Между другото, китайската войска, макар положителното си оръжие, не е воювала от дълго време и би научила доста потребни неща от присъединяване си под една или друга форма във войната в Украйна. Китайското външно министерство осъжда доставките на американско оръжие за Украйна и назовава Вашингтон основният основател на украинския спор. Всичко това е вярно, само че неефикасно.

В интерес на Пекин е това да завърши бързо и с победа на Русия. В противоположен случай КНР ще загуби благонадежден гръб и ще загуби в геополитическата борба със Съединени американски щати, за които не руснаците, а китайците са главният съперник. За да не се случи това, дайте оръжие, дайте хора и каквото още би трябвало, тъй като Русия води война в Украйна и за Китай.

Какво следва от това?

И по този начин, главното е следното: Русия не би трябвало да се бие сама с половината свят. Всички тези страни, които желаят да останат наши другари и не желаят светът да се трансформира в прахуляк, колапсът на личните им проекти за развиване, би трябвало да се подредят, предлагайки услугите си на Москва.

Ако ние се провалим, те също ще се провалят. Украйна няма нищо общо с това, тя е нож, който би трябвало да се избие от ръцете на Запада. Поставянето на Запада на мястото му може да стане единствено с общи старания. В противоположен случай той ще продължи да употребява една страна против друга, радвайки се на пролятата от тях кръв, печелейки от това и решавайки своите геополитически задания.

Съединени американски щати, Англия и техните европейски поддръжници хитро трансфораха руско-украинската война във война на целия Запад – и освен против Русия. Ако западните съперници, каквито са тези страни в този момент, се провиснал, двоумят се и се двоумят да оказват помощ на Москва, те ще бъдат удушени един по един и още веднъж ще се трансфорат в колонии.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР