Ако Русия не беше нахлула в Украйна, по всяка вероятност

...
Ако Русия не беше нахлула в Украйна, по всяка вероятност
Коментари Харесай

Мелони: Ако Русия не беше нападнала Украйна, вероятно и Хамас нямаше да атакува Израел

" Ако Русия не беше нахлула в Украйна, по всяка възможност " Хамас " нямаше да предприеме такава офанзива против Израел. "

Това съобщи италианският министър председател Джорджа Мелони пред италианския вестник " Il Giornale “.

" Беше неизбежно, че такова съществено нарушаване на интернационалното право, освен това от страна на непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, ще има каскадни последствия за други региони на света - от Близкия изток до Балканите и Африка ", сподели Мелони.

" Това е играта, която играем, и би трябвало да сме наясно. Ако в Украйна не бъде възобновена интернационалната правда, огнищата на спор ще продължат да се множат. " - предизвести тя.

Мелони също по този начин изрази поддръжка за решението за две страни, което съгласно нея е " в полза на всички, както на Израел, по този начин и на Палестина ".

Интервюто е оповестено в миг, в който италианският министър председател се намира в Киев по случай втората годишнина от началото на съветската експанзия против Украйна. В украинската столица Мелони ръководи видеоконференция на Г-7, в която Володимир Зеленски насочи апел за военна поддръжка към водачите на групата. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР