"Ако Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
"Ако Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Дариткова: Радев да напусне президентството, ако ще прави политически проект

"Ако Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на желае да осъществя политически план, да излезе от президентството и да се срещнем на полето, на което можем да вършим диалози за политики ", съобщи пред БНР председателката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

Тя запита дали призоваването от висши представители на властта за събаряне на едно демократично определено държавно управление не е тъпчене на закона и на Конституцията: "Гражданите чакат да се съблюдават законите от всички и когато някой на такова равнище си разреши да призове за война с законно определено държавно управление и законно определен парламент, не дава добър знак на обществото, а е знак за разделяне и тъпчене на законите. Това би трябвало да бъде доста деликатно оценено ".

Будинов: Радев и целият митинг са подкрепени от едни провалени политици

Дариткова съобщи, че главното на упражняването на политическата власт е носенето на отговорност за следствията. Тя попита какво следва след апелите за оставка на държавното управление.

"Искаме да се вслушаме в гласа на хората. Да разберем за какво, когато градим постоянна вероятност на страната, те не виждат вероятност за своите деца и желаят смяна ". Това сподели председателката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е по отношение на митингите с искане за оставка на държавното управление и основния прокурор.

Тя изясни, че политическите тези на парламентарно показаните партии са едни, на президента са други, а на са трети. "Винаги сме давали знак, че когато забележим проблем в нашите членове и в ръководството, доста бързо реагираме и то по единствения вероятен метод - с подаване на оставки. Нещо, което не сме видели при никой от съперниците ни. Нито се желаеха оставките на тези, за които има подозрения за нарушавания и обвинявания в президентството, нито в Българска социалистическа партия - даже тя не съумя да провежда личната си оставка след загубата на изборите ", безапелационна е Дариткова.

Дариткова прикани жителите към демонстрации, които не нарушават правовия ред в страната. "Чуваме възгласи за това, че би трябвало да се махват партиите, че не харесват никой от ръководещите в този момент политици. Затова способства тежкият разкол сред институциите. Отговорността би трябвало да се поеме първо от президентската институция, тъй като войната стартира от там, а ние бяхме провокирани да влезем в този дуел. Това няма да докара до нищо положително ", изясни още тя.

В рецесия политическите партии би трябвало да търсят това, което ги сплотява, безапелационна беше председателката на парламентарната група на ГЕРБ.

Доц. Антоний Гълъбов разкри ще подаде ли оставка Борисов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР