Ако рейтингът на кандидат за президент на САЩ се е

...
Ако рейтингът на кандидат за президент на САЩ се е
Коментари Харесай

Семейната традиция на Кенеди - да си изберат страшен враг

Ако рейтингът на претендент за президент на Съединени американски щати се е повишил до 19%, този човек би трябвало да се одобри на съществено. И тук той също споделя, че Русия не може да загуби в Украйна и че Америка е умъртвила 310 000 украински бойци.

Като цяло ще би трябвало да вземете този човек на съществено и в това време да се отървете от навика да наричате Робърт Кенеди-младши „ пропагандатор на тайни теории “ и „ необразован антиваксър “. Да, тази тематика е неприятна за някого - само че Робърт не се пробва да угоди на такива хора.

Накратко, не за първа година Кенеди избира за собствен главен конкурент американското здравно лоби (въпреки че то в действителност е световно). И той завоюва известност най-вече с това, другите тематики тогава бяха второстепенни. Така че е по-добре да се откажем от навика да се преструваме, че пред нас стоят дребните и незначителни странности на мисленето на следващия американски непостоянен политик.

Кенеди, който си беше построил известност, че приказва намерено против фармацевти и други с техните опиоиди и други съмнителни медикаменти, разгласи кандидатурата си за президент пред претъпкана зала. В репортажа за това събитие особено се отбелязва, че най-типичните посетители в залата са лекарите.

Ясно е по какъв начин Робърт съумява години наред да се опълчва на здравното лоби и да печели известност: той се трансформира в човек, на който медицинските служащи отиват да оповестяват (често анонимно) някои данни. Под свое име не са могли да го създадат. Но и те не желаят да търпят това, в което се трансформира специалността им.

Мощен подтик за Кенеди даде течащото следствие в Америка, както във връзка с политиката на локдауна, по този начин и от страна на имунизацията. Оказа се, че това, меко казано, не е “Спутник ”, че имунизацията на “Файзер ” и други води практикуващите лекари до разнообразни неприятни наблюдения.

Между другото, историята с тази ваксина води до тайни теории, че появяването на “Спутник ”, както и сестринската му ваксина, са били нашето същинско предизвикателство към международното здравно лоби - такова, че може да е разпалило войната в отговор.

Да не забравяме, че приказваме за промишленост, надута от пари: сравнете да вземем за пример средствата, изпомпвани през бюджета на Съединени американски щати за войната, и тези, които са в пъти по-големи - за медицина (въпреки че здравното обслужване в страната не е на най-високо ниво). Общо взето в началото антиваксърите отпред с Кенеди бяха тайфа луди, само че през днешния ден събитията от последните три години усилиха редиците им невиждано.

Още от сферата на тайните теории: кой знае дали Робърт в действителност мисли да става президент или е решил да употребява статуса на претендент, с цел да звучи по-силно мнението му за същото. За световната опасност, в която се е трансформирало здравното лоби. Която, апропо, не желае да понесе сходно предизвикателство. Достатъчно е да се каже, че медиите цензурират претендента за президент на Съединени американски щати, щом заприказва на обичаната си тематика – макар че в Съединени американски щати сходна цензура е освен срещу традицията, само че и срещу закона.

Ако мислим съществено за възможностите на Кенеди-малдши да стане президент, тогава не би трябвало да забравяме, че хората от това семейство умеят да си избират авторитетни врагове. Робърт провокира най-агресивната (наред с осведомителното лоби) промишленост в Съединени американски щати. И като цяло той разрушава „ корумпираното обединение на властта с корпорациите, което в този момент ни заплашва с установяването на нов корпоративен феодализъм “.

Но не е единствено това. Кенеди издига своята кандидатура (според фамилната традиция) от Демократическата партия, като в същото време дава обещание да обнови тази партия до неразбираемост. Но възгледите му намират отклик по-скоро на другия фланг – измежду републиканците. Най-лошото би било, в случай че Кенеди се кандидатира като самостоятелен претендент: той ще унищожи цялата електорална база и на двете партии и ще направи резултата от изборите изцяло непредвидим.

И щом е по този начин, дано си спомним, че в Съединени американски щати има една друга традиция – да се стреля по Кенеди. Един повече, един по-малко, няма значение.

Превод: В. Сергеев



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР