Ако решението на щаба и правителството в четвъртък не е

...
Ако решението на щаба и правителството в четвъртък не е
Коментари Харесай

Ресторантьори: Обявяваме стачна готовност, ако не отворим на 1 февруари

Ако решението на щаба и държавното управление в четвъртък не е в полза на сектора и не кореспондира с нашите претенции, прекосяваме към ефикасни протестни дейности! Пишат в обща позиция Българската асоциация на заведения и Сдружението на заведенията в България.

" Тяхната форма е в развой на разискване, само че не изключваме, както образуване на митинг, по този начин и Гражданско непокорство по образеца на сътрудниците ни от Италия! Единственото решение, което е задоволително за нас, е отварянето на заведенията вид заведения за хранене и кафе-клубове от 01.02.2021 година, при изискванията, които бяха в действие преди тяхното затваряне, а на 01.03.2021 година да проработят и всички останали нощни клубове, като ограничаването в работното време да отпадне ", пишат още те.

По думите им това е желанието на над 80% от членовете на двете асоциации, дали своят вот в извършената анкета. " Подобно допитване, само че този път до по-широка публика, беше направено и през двете Facebook страници на сдруженията, като там резултатите бяха изцяло аналогични, само че този път в отговорите се включиха и чиновниците в заведенията, както и клиенти. Контактите, които поддържаме и с представителите на останалите затворени браншове, като фитнеси и молове, изявяват своята безусловна поддръжка за дейни протестни дейности ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР