Ако реша, могат да ме погребат там, каза Гала и

...
Ако реша, могат да ме погребат там, каза Гала и
Коментари Харесай

Лейди Гала си купи земя в Шотландия, иска да я погребат там

" Ако реша, могат да ме погребат там ", сподели Гала и накара всички да замръзнат за миг с черния си комизъм. И добави още, че в Шотландия притежаването на земя автоматизирано води до приемане на благородническа купа.

" Имам и удостоверение, което удостоверява, че към този момент имам право да употребявам купата лейди. Така че към този момент съм лейди Гала, която е благородничка ", с усмивка разясни още водещата, съобщи Марица.

Иначе Гала в никакъв случай не е ходила в Шотландия и по думите й - дори не знае къде тъкмо се намирасобствеността й, само че пък за сметка на това доста се радва от подаръка, който й е изработен от непосредствен човек.

Напоследък е доста съвременно човек да си купи земя от Луната или пък да направи подобен подарък. Справка демонстрира, че единствено за 12 лв. можем да си купим декар на Луната, като според специалисти сходна инвестиция е едно от най-хубавите капиталовложения. Терен в по този начин наречените Таурус планини на Луната коства 32 $, само че в случай че закупите 40 декара, цената пада на 21 $.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР