Ако ремонтът на счупени смартфони беше държава вероятно щеше да

...
Ако ремонтът на счупени смартфони беше държава вероятно щеше да
Коментари Харесай

Nokia XR20 - подсилен телефон, без компромисите

Ако ремонтът на счупени смарт телефони беше страна евентуално щеше да е в Топ 20 на най-големите стопански системи в света. Всеки от нас, в един или различен миг е дал своя финансов принос за развиването на тази световна промишленост. Традиционното решение на този проблем са подсилените телефони, които носят на всевъзможни злополучия, в това число изпускане на бетонен под или в басейн, заливане с кафе и по-сериозни инциденти. Тези телефони са чудесни. Те са яки (в дословния смисъл) и здрави като танкове. Те обаче са и обемисти, тромави, тежки и наподобяват като нещо, което се купува в кварталната железария и се чисти с пароструйка. Те постоянно са и прекомерно скъпи и/или с неприятни спецификации. Тази композиция от проблеми трансформира въпросните устройства в нишови артикули. Те имат своята целева публика. Проблемът обаче е, че даже планинските спасители, водолазите, строителните служащи и чиновниците в горските стопанства не прекарват на работата си 24 часа от денонощието. Те употребяват телефоните си и за всекидневни персонални потребности, които изискват повече лекост и грациозност, в сравнение с отбрана от газене с екскаватор. Неща като това да снимат залеза, да пуснат занимателен видеоклип на детето си или да прочетат новините до момента в който пият кафе.  

Предвид казаното дотук, досега нямаше заздравен телефон, който да се вписва с лекост във всевъзможни условия, като реализира точния баланс сред отбрана, функционалност, цена и дизайн. Досега, защото  новият 5G смарт телефон Nokia XR20 подвига летвата на напълно ново равнище. На пръв взор той въобще не наподобява като подсилено устройство. Изглежда като естествен актуален смарт телефон, комплициран в гумен предпазен калъф. Визията му е семпла и изчистена. Когато го поемете в ръката си ще усетите, че е с една концепция по-голям и по-тежък от нормалното за смарт телефон с такива размери. В никакъв случай обаче не е муден, а разликата е доста дребна. Ключовият “детайл ” тук, е, че с дебелина от 10,6 мм и тегло от 248 г, това е най-тънкият и лек заздравен смарт телефон, който можете да намерите на планетата Земя.  

Устройството се усеща солидно, в положителния смисъл на думата, и има добре премислена от ергономична позиция композиция от бутони. Предният панел е ангажиран от ослепителен 6,67-инчов екран с резолюция 2400 на 1080 пиксела, със общоприет разрез за селфи камера. Екранът е от настоящият тип закалено стъкло Gorilla Glass Victus. От предната страна кутията е леко издигната над равнището на екрана, което обезпечава спомагателна механична отбрана. По същия елементарен и ефикасен метод са подсигурени и камерите от задната страна на устройството. Задният панел е текстуриран, което обезпечава по-добър захват и отбрана от зацапване и пръстови отпечатъци.  

Якостта на телефона е подпечатана с най-високия стандарт за потребителска електроника IP68, както и по американския боен стандарт MIL-STD810H. Това значи, че има цялостна отбрана против навлизане на прахуляк и може да се оправи с удари, рухвания от 1,8 метра, рискови температурни съмнения и потапяне под метър вода. Нещо повече, както ще се уверите когато го тествате вкъщи, сензорният екран на XR20 може да работи и когато е влажен. Черешката на тортата е, че в случай че въпреки всичко някак съумеете да счупите екрана, той ще ви бъде сменен гратис през първата година. Производителят HMD Global в допълнение подслажда офертата с удължена тригодишна гаранция. 



По отношение на главните си хардуерни спецификации XR20 се показва чудесно, без да има за цел да се мери с “флагманите ” на пазара. Чипсетът е Qualcomm Snapdragon 480, с 4 или 6GB оперативна памет, както и 64 или 128GB място за предпазване. Друга добра вест за потребителите е, че Nokia XR20 е част от програмата Android One. Това значи, че имате обезпечени три години актуализации на операционната система и четири години ъпдейти за сигурност.  

Във фото департамента XR20 също слага нови стандарти на пазара измежду себеподобните заякчени устройства, с помощта на своята 48-мегапикселовата двойна камера с оптика ZEISS. Допълнителни линии, които ще зарадват мнозина са много приличните като мощ и качество стерео представители, както и съществуването на типичен 3,5 мм жак за слушалки. Освен всичко друго Nokia XR20 е издръжлив и пестелив. В действителни условия батерията с потенциал 4 620 mAh може да издържи до два дни с едно зареждане.  

Накратко, телефонът наподобява добре, удобен е, прелестен е за приложимост и по доста индикатори слага нови стандарти в тази пазарна ниша. Ще ви е мъчно да намерите по-издръжлив телефон, който в действителност е добър смарт телефон. Брандът Nokia се показва чудесно с първия си модел заздравен смарт телефон. Постигнатият баланс сред отбрана, спецификации, дизайн и цена не е банално достижение и не е просто въпрос на добра мярка. Той отваря вратите към един пазар, който е доста по-широк от нормалната ниша на подсилените телефони. Това е пазарът на всички хора, които биха си купили добре предпазено устройство, само че не желаят да заплащат висока цена за това, в директния и преносния смисъл. Ако до момента сте се изкушавали да си купите “як ” телефон, само че не сте го създали заради задръжки от естетическо или практично естество - Nokia XR20 е основан за вас. Той е за хора с деен метод на живот, които желаят смарт телефон, който наподобява и се държи обикновено, само че в това време може да издържи на присъединяване във „ Витоша 100 “, на нощно къпане в морето или на тридневен музикален фестивал. Той е и за тези, които до момента са употребявали подсилено устройство, само че желаят да вдигнат равнището.  

Nokia XR20 е наличен и на българския пазар, в цвят Ultra Blue и в настройка с 6/128 GB, като целесъобразната цена е 1099 лв.. 
 Деница Сачева: Отговорността за рецесията с кораба е в ръцете на Румен Радев
" Тази заран приканих президента Радев най-накрая да се реши да вземе отношение по рецесията със заседналия към този момент 9 дни транспортен съд в Яйлата. Направих това...
 Кой има имен ден през днешния ден, 30 септември
На 30 септември имен ден честват всички, които носят името Григорий, Григор, Гришо, Гриша, Григория, Григорина, Григорена. Най-оригиналните...
 „ Плусинфо “: Правителството на районен съд Македония се помири, че Европейски Съюз няма да я одобри
Архитектурата на Европейския съюз стартира да се трансформира преди две години, когато френският президент Еманюел Макрон съобщи, че е нужна нова...
 www.expert.bg  Чехия купува мощни оръжия от Франция за над 300 млн. евро  СПА - Все по-достъпно за всеки  Силен растеж на английската стопанска система макар пандемията  ГЕРБ оферират проф. Анастас Герджиков за президент?  www.iwoman.bg  Официално: Бащата на Бритни Спиърс към този момент не ѝ е настойник  Божествен щрудел с подготвени кори  5 ефикасни метода да се отбраните от енергийни вампири  7 метода да разберете дали обичаният ви мъж ви обича  https://www.sportlive.bg  Лига Европа НА ЖИВО: Лудогорец 0:0 Цървена звезда  Стойчо Младенов след 0:0: Тактически бяхме съвършени  Бранител на ЦСКА: Нямахме шанс против Бодьо  Кери призна: Не играх добре против Бодьо/Глимт Как са одобрявани децата с аутизъм в просветителната...
По данни на Световната здравна организация всяко 110-то дете се ражда с...

Заедно можем
Nokia XR20 - заздравен телефон, без компромисите... Полицейски час и възбрана за музика в питейни заведения... Цинк – всичко, което би трябвало да знаем за него... Politico: ГЕРБ - 23%, Българска социалистическа партия - 15%, Има Такъв Народ - 14%, “Продължаваме... Нова вяра - има ген, който стопира вируси... Евродепутатът Петър Витанов: Европейска комисия...
Изслушването на европейски комисар – в тази ситуация на еврокомиса...
Диетологът Ипократис Пападимитракос: Няма храна, която да е нездравословна (ВИДЕО)
Храненето постоянно е настояща тематика изключително по време...
На живо от гроздобера: Росен и Капка Георгиеви описват

Наско Стаменов и огромните въпроси на химията Костадин Недев и мла

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР