Ако Радев върне Изборния кодекс, аз ще помоля парламентарната ни

...
Ако Радев върне Изборния кодекс, аз ще помоля парламентарната ни
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ по NOVA: Ако Радев върне Изборния кодекс, ще подкрепим ветото му

Ако Радев върне Изборния кодекс, аз ще помоля парламентарната ни група да гласоподава " за " ветото му. Щом това им е толкоз значимо сега, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов преди минути, откакто се включи по телефона в ефира на NOVA.
 
Гост на утринното предаване беше някогашният обществен министър Деница Сачева, само че Борисов се включи за малко по телефона. По думите му Политическа партия непрестанно лъжат и се пробват да заблуждават хората. " Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев приказва и ви каже " Добър ден ", може умерено да си пуснете лампата ", сподели Борисов във връзка изказванията на " Продължаваме промяната " за негови чести срещи с президента Румен Радев.
 
" Аз по телефона дори не съм разговарял с Румен Радев и един измамник си разрешава да лъже, прикривайки аферите в Министерство на вътрешните работи, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа. Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отхвърли от тях, в този момент се отхвърли и Радев. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отхвърли от тях, Корнелия Нинова - също. Около 200 000 българи също се отхвърлиха от тях ", съобщи водачът на ГЕРБ. 
 
В неделя в предаването " На фокус ” съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев сподели, че сега има тясно взаимоотношение сред служебното държавно управление и ГЕРБ. " Има много срещи сред президента и Борисов последните няколко месеца ", уточни Василев. 
 
Вчера имаше остра реакция по тематиката и от президента Румен Радев.  " Аз бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора да изпълнят очакванията на българите за смяна ", уточни Радев и добави: " Дали се срещам постоянно с господин Борисов – несъмнено, че не. Това не е първата неистина на господин Асен Василев. Както надживяхме автократичния модел, по този начин ще надживеем и тази шмекерия ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР