Ако работата на прокуратурата доведе до това, че има такъв

...
Ако работата на прокуратурата доведе до това, че има такъв
Коментари Харесай

Бабикян: Ако се докаже акт на изнудване към ИТН, няма как да не го санкционираме политически

" Ако работата на прокуратурата докара до това, че има подобен акт на изнудване, ние няма по какъв начин да одобрим това и да не глобяваме политически това. Ако се окаже, че няма такова нещо - чакам и сътрудниците от Има Такъв Народ да постъпят съответстващо ". Това съобщи пред БНР Арман Бабикян по отношение на абсурда с изказванието на " ИТН ", че Татяна Дончева е предлага рушвет от 500 000 лева за депутати за разединение на парламентарната им група.

Дали Татяна Дончева ще остане в листата на ИБГНИ - ние сме две неправителствени сдружения, които имат своя мандатоносител.

Дончева е мандатоносител на Мая Манолова и ние не можем да и вменяваме кой да бъде подобен. Ние с нашия мандатоносител проблеми нямаме. Тепърва ще обсъждаме начинa на явяване на идващите избори, изясни Бабикян.

Той акцентира, че не е в течение със срещите на Татяна Дончева с Радостин Василев и на Мая Манолова със Слави Трифонов:

" Няма по какъв начин да не съм дистанциран, не съм бил на тези срещи. Пък и малко сме в позицията на Иванчо и Марийка, които са се скарали в междучасието, а учителката се пробва да разбере кой лъже...Няма по какъв начин съществено да вземе човек отношение, а пък заобикалям да давам мнения за неща, на които не съм участвал. От друга страна не виждам нищо трагично всеки да организира персоналните си срещи... "

Бабикян съобщи, че няма толкоз огромно значение за тяхната парламентарна група дали на 14 или на 21 ноември ще са изборите две в едно, по-голямо значение има по думите му, готовноста на политическите партии да се държат по-отговорно:

" Датата надали ще помогне, в случай че със същия хъс се влезе в Народно събрание, без да има предпочитание за консенсус по основни въпроси ", съобщи Бабикян.

Всичко по тематиката четете
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР