Ако продължите да сте все така упорити и да полагате

...
Ако продължите да сте все така упорити и да полагате
Коментари Харесай

Димитър Илиев изнесе лекция пред студенти в Баку, изучаващи български език

„ Ако продължите да сте все по този начин упорити и да полагате старания всеки ден, ще бъдете сполучливи персони. Моят съвет към Вас е колкото се може по-рано да осъзнаете каква е Вашата фантазия и какво желаете да постигнете. Когато намерите отговора, Вашият живот ще върви доста по-лесно, тъй като ще имате явен път към задачата “. С тези думи министърът на младежта и спорта Димитър Илиев се обърна към студентите от Азербайджан, които учат български език в Бакинския славянски университет и ги поздрави за избора им.

Илиев добави, че не би трябвало да се опасяваме от грешките, тъй като всяка от тях е урок. „ Желая Ви да имате силата да извървите пътя към Вашата фантазия и не се ограничавайте “, сподели още министърът на младежта и спорта. Над 60 са студентите от компетентност „ Български език “ във Факултета по източноевропейски езици в Баку. В хода на срещата си с министър Илиев младежите демонстрираха отлични знания по български език и споделиха усещания си от положителните връзки сред България и Азербайджан. Бе маркирано, че ще се търсят благоприятни условия за юношески продан по линия на младежките политики, които развива ММС.

В рамките на втория ден от визитата си в Баку министър Димитър Илиев посети съвременни спортни уреди като Двореца на водните спортове, който разполага с 5 басейна за разнообразни типове спорт. Българският министър прегледа на място и Спортно-концертния комплекс на името на Хайдар Алиев, в който се обитават нова зимна пързалка, зали за кикбокс, гимнастика, шах, фитнес и други Заедно с министъра на младежта и спорта на Азербайджан Фарид Гаибов Димитър Илиев взе участие и в VI Форум на солидарността на азербайджанските доброволци под патронажа на Организация на обединените нации, който се организира в Конгресния център на Баку.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР