Ако продължавате, утре ще ви кажа и други работи. Внимавайте

...
Ако продължавате, утре ще ви кажа и други работи. Внимавайте
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Кирил Петков дойде и ни каза - оттеглете закона и ще ви дам кодовете за машините

Ако продължавате, на следващия ден ще ви кажа и други работи. Внимавайте какво говорите, внимавайте какво вършиме с Българска социалистическа партия! Защото това, че стоим и мълчим, не значи, че не можем да приказваме, предизвести Свиленски 

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски хвърли огромна бомба от трибуната на Народното събрание. Той упрекна Кирил Петков в опит за подмолна сделка. Това се случи по време на дебатите за измененията в Изборния кодекс, който се преглежда на второ четене.

„ Два дни споделям на сътрудниците, че ще кажа за какво Българска социалистическа партия желае този закон и за какво няма да го отдръпна. Защото откраднахте изборите, уважаеми сътрудници. Ето по тази причина Българска социалистическа партия няма да отдръпна закона. Защото вашият съпредседател и някогашен министър председател ето там, начело, пристигна и сподели: „ Оттеглете закона и ще ви дам кодовете. Кой е той, че ще държи кодовете на машините? “, попита той, сочейки Петков.

„ Ето по тази причина от една седмица ви предизвестявам, че ще ви кажа за какво го вършим. Ако продължавате, на следващия ден ще ви кажа и други работи. Внимавайте какво говорите, внимавайте какво вършиме с Българска социалистическа партия! Защото това, че стоим и мълчим, не значи, че не можем да приказваме “, предизвести той, размахвайки пръст.



„ Сега споделих единствено първото изречение. Утре очаквайте второто, в сряда и четвъртък довършека. От вашата парламентарна група ще останете 15 индивида, запомнете какво съм споделил “, обърна се Свиленски към „ Продължаваме промяната “.

„ Г-жа Йорданова, по тази причина Българска социалистическа партия държи на закона. Не поради вашите причини. Сигурно сте прави в това, което говорите. Понеже изборите бяха откраднати, тъй като кодовете се държаха от един ръководител и в един министър председател, ние това няма да го позволим. Българите ще гласоподават с хартия, членовете на секционните изборни комисии ще броят и никой няма да има право да държи кодовете в тази страна повече “, приключи той, обръщайки се към Надежда Йорданова от „ Демократична България “.

Реакция от страна на Политическа партия пристигна от Искрен Митев: „ Не ни е боязън от изказванията на господин Свиленски. Ако се опасяват от кода, за какво оферират смесено гласоподаване? “.

Искрен Митев прикани председателстващият Росен Желязков да извика в залата Георги Свиленски, който в действителност беше на мястото си, да каже каквото има дори, тъй като от Политическа партия не ги е боязън от разкритията на Политическа партия.

„ В тази постройка няма изповедалня “, съобщи Росен Желязков в отговор на апелите на Митев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР