Ако Продължаваме промяната (ПП) и министър-председателят имат желание за разговори

...
Ако Продължаваме промяната (ПП) и министър-председателят имат желание за разговори
Коментари Харесай

Ива Митева: Петков казал, че ще му водя група, която ще разговаря с него

Ако " Продължаваме промяната " (ПП) и министър-председателят имат предпочитание за диалози за нас, тези диалози са по формален път. Изпраща се покана до ПГ на Има Такъв Народ, която изпраща свои представители, а не звъни на обособени наши представители и да ги обработва поотделно. Това повече няма да бъде толерирано. Това разгласи ръководителят на ПГ на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов.

" Самият факт, че Петков продължава да звъни на наши депутати и да ги уговаря за такива срещи, е нечестен и аморален метод. Тези диалози се водят с политически партии, подобен е моралът и законността. Никой тук не е труженичка от някоя автомагистрала ", уточни Йорданов.

Депутатът от Има Такъв Народ Ива Митева съобщи, че на съдружния съвет Петков е обяснил, че тя ще води група, която ще беседва с него.

" Така не се прави. Един министър председател в демократична парламентарна република не работи по този начин. Ясно му обясних, че ще беседвам с него тогава, когато ни пратят публична покана. Разговори като самостоятелни народни представители, както той се показва, не може има. Ние не сме самостоятелни национални показали. Когато въведем мажоритарна система и влезем като мажоритарни претенденти, ние можем да беседваме като мажоритарни претенденти. Когато сме влезнали с пропорционална изборна листа, ние беседваме като представители на партия. На който не му изнася, той напуща парламентарната група и Народното събрание. Така вършат честните и моралните хора. Всичко друго е фалш и една неистина за мен ", изясни Митева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР