Ако „Продължаваме промяната“ и лидерите на Демократична България се обединят

...
Ако „Продължаваме промяната“ и лидерите на Демократична България се обединят
Коментари Харесай

Октай: ПП и ДБ ще имат поне 100 мандата, ако излязат заедно на избори

" Ако „ Продължаваме промяната “ и водачите на " Демократична България " се обединят за идните предварителни избори могат да завоюват най-малко 100 мандата и да бъдат първа политическа сили. Ако Демократична България не се съобразят с тази гражданска сила на улицата има заплаха да отпаднат от идващото Народно заседание. " Това предвижда пред Дарик радио някогашният народен представител и някогашен зам.-председател на Движение за права и свободи Осман Октай.

Той подсети, че дълго време от Народно събрание е отсъствал Делян Пеевски. „ Но с неговата поява настъпи една изключителна тишина и комплициране по време на вота на съмнение, за разлика от крайните оценки и нападателните оценки при свалянето от поста на парламентарния ръководител Никола Минчев “, разяснява Осман Октай. По думите му всичко това приказва за доста тежки финансови зависимости, които са доста по-тежки и комплицирани от зависимостите от Държавна сигурност. Според Осман Октай Движение за права и свободи са довели и кметовете си на митингите в София, тъй като в редиците им терзание.

„ Това са локалните феодали – в този момент потегля процедура на инспекции и проверки за европейските средства и те по тази причина са обезпокоени. Карадайъ за какво толкоз доста е възбуден? Неговата братовчедка, която беше във фонда и направиха къщи за посетители за цели семейства - през днешния ден при следствие от страна на Европейската прокуратура белким няма да се тормозят. Как ще отговори цялата рода в Борино? “, попита той. И добави, че и в Кърджали текат две проверки и това изяснява наличието на кмета Хасан Азис на митингите в София. По думите му неприятното е, че Движение за права и свободи постоянно в тези случаи употребява етническата карта.

Мафията се пробва да използва всякакво оръжие, с цел да оцелее и ги това кара да се сплотяват - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ, разяснява още някогашният народен представител. Според него Слави Трифонов е поставил кръст на Има Такъв Народ и тя няма да бъде в идващия парламент. Но от мъдростта на Политическа партия и Демократична България зависи дали ще съумеят да реализират нужните гласове, с цел да станат първа политическа мощ. Осман Октай дефинира решението на Народното събрание за Северна Македония като прекрасен ден за българската, само че и за европейската народна власт. Защото по думите му „ доста положителни решения е имала България във връзка с Македония, само че са позволени и доста неточности, довели до настройването на два приятелски народа един против различен “.

„ Вратата към този момент е отворена и това е положително начало за бъдещи наши избори и избор на европейския път за развиване на България, а не път към Евразия “, разяснява още Осман Октай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР