Ако Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ не спечели София, кабинетът ще

...
Ако Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ не спечели София, кабинетът ще
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Ако ПП–ДБ не спечели София, кабинетът ще падне

„ Ако „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ не завоюва София, кабинетът ще падне. В рамките на това Народно заседание ще бъде основан нов, със същата партийна настройка, само че с нов профил – по-политически “.

Това сподели социологът от „ Тренд “ Евелина Славкова във връзка идните локални избори на 29 октомври и това по какъв начин те ще се отразят на политическата конюнктура в страната.

Според нея в противоположния вид, в случай че ПП-ДБ завоюват борбата за столицата, няма да се стигне до забележителна смяна при ротацията.

Славкова подсети, че машините няма да вършат изчисленията , които да се нанасят във финалните протоколи , само че все пак подозрението в честността на изборите е налице. Според нея има действителна заплаха абсурдът от през днешния ден да докара до анулация на машинното гласоподаване отсега нататък. Тя предвижда, че събитията могат да окажат въздействие върху преценката на нетвърдия електорат , който да гласоподава наказателно в неделя или пък въобще да не стигне до урните.

Според нея самият факт, че зам.-министър си разрешава да пипа в машините и кодовете, е абсурден.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР