Ако продължава да вали, България ще има излаз на три

...
Ако продължава да вали, България ще има излаз на три
Коментари Харесай

Вътрешният министър увери, че намаляват отклонилите се затворници

Ако продължава да вали, България ще има изход на три морета. С тази смешка вътрешният министър Валентин Радев стартира брифинга, на който трябваше да разгласи свършеното от полицията през седмицата.

Похвали се, че по всички цели за българското европредседателство е реализиран триумф. Обяви, че както и през други лета, хиляда служители на реда ще бъдат пратени в помощ на сътрудниците си от Черноморието.

Заради случаите на бягство на пандизчии и арестанти сподели графики на избягали през годините пандизчии и отклонили се, които работят на външни обекти. Те по думите му не показвали нарастване, даже в предходни години е имало в пъти повече такива случаи - през 2007 и 2008 година да вземем за пример. " Няма нищо по-различно от това, което се е случвало преди ", добави министърът.

За избягалия от Враца през днешния ден малолетен задържан сподели, че служителите на реда не са следили деликатно, тъй като не бил арестуван поради съществено закононарушение. Назначена е обаче инспекция. " Това става. Тези неща стават ", повтори още веднъж Радев и добави, че значимото било избягалите да бъдат залавяни.
Зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Арабаджиев, след поредност от журналистически въпроси за случая от уикенда в Ботевград, при който роми и представители на полицията влязоха в спор, увери, че активността на престъпния контингент в града ще намалее и изчезне, тъй като полицията е взела ограничения.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР