Ако продължава да ме ядосва Тошко Йорданов, ще попадне в

...
Ако продължава да ме ядосва Тошко Йорданов, ще попадне в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов и Радостин Василев се „захапаха“ в Народното събрание

Ако продължава да ме ядосва Тошко Йорданов, ще попадне в клопката на ПП-ДБ. Това съобщи независимият депутат Радостин Василев.
Ето по какъв начин стартира напрежението сред двамата народни представители при постоянното съвещание на Народно заседание:
Депутатът Тошко Йорданов от Има Такъв Народ се обърна към Радомир Чолаков от ГЕРБ. " Само поради репликата, че референдумите водят до разпад на политическата система, трябва да умрете от позор. Трябва да мислите преди да говорите ", изрично съобщи Йорданов.
И добави, че разбира за какво е срещу електронното гласоподаване.  " Ако има електронно гласоподаване - да ви пази Господ! Щото тези българи в чужбина ще могат да гласоподават, а младите ще гласоподават от телефоните си и да ви пази Господ. Резултатът ви ще стане като на ПП-тата на оня запис ", съобщи депутатът от Има Такъв Народ.
Според него при 90% изборна интензивност Движение за права и свободи няма да участват в залата на Народното събрание.  " 400 000 гласа са на ръба на 4%. Ние не знаем действителното посланичество, тъй като хората не гласоподават ", сподели той.
Последва ответен удар от страна на Радостин Василев.  " Г-н Тошко Йорданов, тематиката с директното присъединяване на жителите е доста сензитивна. Няма да поддържа вашия законопроект, тъй като ги вършат хора, които използваха един народен референдум, с цел да излъжат цяла България - това е истината. Законопроект в 46-ия парламент за мажоритарна система в два тура, за който Слави Трифонов ми продъни телефона и този на Ива Митева да не се гласоподава. Слави Трифонов сподели да не гласуваме личната си точка от референдума ", сподели Василев.
" 1 лев държавна дотация, връщахме ги два Народното събрание, а в този момент си ги получавате всички. Дотам я докарахте от Има Такъв Народ, че през днешния ден намерено се молите на ГЕРБ за поддръжка на законопроект. До разпад на политическата система водят партии като " ИТН ", които имаха 2 място, 1 място, 5 място и държавно управление, разпаднало се държавно управление, декларирано предпочитание за поддръжка на държавно управление с ГЕРБ и сега най-голенмият им зложелател е ГЕРБ и Делян Пеевски ", съобщи самостоятелният народен представител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР