Ако притежавате iPhone 12, със стандартното зарядно на Apple ще

...
Ако притежавате iPhone 12, със стандартното зарядно на Apple ще
Коментари Харесай

Телефонът, който се зарежда 6 пъти по-бързо от iPhone 12

Ако притежавате iPhone 12, със общоприетото зарядно на Apple ще са ви нужни към 90 минути да го заредите изцяло. Ново устройство, създадено от китайската компания Xiaomi, смъква това време до едвам 17 минути.

Моделът 11T Pro разполага с високопроизводителен чип, добра камера и несравнима скорост на зареждане. И всичко това на относително налична цена – 650 евро за разновидността със 128 гигабайта памет и 8 гигабайта RAM, написа ДПА.

Срещу тези пари потребителите получават куп технологии – процесор Snapdragon 888, 5G, AMOLED екран с периодичност 120 херца и Dolby Vision, както и усъвършенствана бляскавост за по-добра видимост във външна среда.

Батерията е с потенциал 5000 mAh, което прави още по-впечатляващ обстоятелството, че може да се зареди от 0 до 100% за 17 минути. В допълнение смарт телефонът разполага и с камера с резолюция 108 мегапиксела и може да записва 4K видеа. Xiaomi дава обещание и така наречен аудио зуум технология за по-добри записи.

Базовата версия на 11T обаче не разполага с функционалността за бързо зареждане и стига до заветните 100% за двойно повече време – 36 минути. За нея потребителите ще заплащат към 550 евро.

Продажбите стартират при започване на октомври.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР