Ако президентът започне бързо да връчва първия мандат, ще означава,

...
Ако президентът започне бързо да връчва първия мандат, ще означава,
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Щом имаше консенсус за Рашидов, може да има и за сформиране на правителство

Ако президентът стартира бързо да връчва първия мандат, ще значи, че побутва нещата към нови избори. Ако пък даде нужното време, няма да се учудя, в случай че се реализира консенсус към държавно управление без математически болшинства. Това Радомир Чолаков от ГЕРБ по Nowa News.

Изборът на Вежди Рашидов сподели, че можем да реализираме консенсус, което ме кара да мисля, че и за държавно управление може да се реализира подобен. Нинова постъпи лидерски. Тя махна злата магия върху Българска социалистическа партия, която ги парализираше. Това, което се случи в последните дни е доста красиво. За пръв път на един от трите най-важни държавни постове бива избиран мохамеданин. Това беше проява на етническа и верска приемливост. За 72 часа започнахме да преодоляваме изкопаните изкопи ", съобщи Чолаков.

По думите му е било ясно, че омразата сред партиите рано или късно ще унищожи политическата система. " Не беше ужасно, че не избрахме ръководител още в първия ден. Времето, което ни беше нужно, докара до положителни резултати. Следващото държавно управление ще бъде на консенсуса. Няма да има вид, в който една група да надделее над друга и да се основат безпринципни обединения ", счита той.

Според него в случай че първият мандат няма да бъде подсилен и вторият ще последва ориста му. " Решенията на Политическа партия водят България до икономическа и финансова бездна и енергиена колапс, няма по какъв начин да са евроатлантическа партия. Техните интриги бяха провалени и те изпаднаха в изолираност. Държавата е във банкрут поради тях ", уточни Чолаков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР