Ако президентът започне бързо да връчва първия мандат, ще означава,

...
Ако президентът започне бързо да връчва първия мандат, ще означава,
Коментари Харесай

Радомир Чолаков от ГЕРБ оптимист: Щом постигнахме консенсус за Рашидов, може да постигнем и за кабинет


Ако президентът стартира бързо да връчва първия мандат, ще значи, че побутва нещата към нови избори. Ако пък даде нужното време, няма да се учудя, в случай че се реализира консенсус към държавно управление без математически болшинства. 

Това сподели в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS Радомир Чолаков от. " Изборът на Вежди Рашидов сподели, че можем да реализираме консенсус, което ме кара да мисля, че и за държавно управление може да се реализира подобен. Нинова постъпи лидерски. Тя махна злата магия върху Българска социалистическа партия, която ги парализираше. Това, което се случи в последните дни е доста красиво. За пръв път на един от трите най-важни държавни постове бива избиран мохамеданин. Това беше проява на етническа и верска приемливост. За 72 часа започнахме да преодоляваме изкопаните изкопи ", съобщи Чолаков.

По думите му е било ясно, че омразата сред партиите рано или късно ще унищожи политическата система. " Не беше ужасно, че не избрахме ръководител още в първия ден. Времето, което ни беше нужно, докара до положителни резултати. Следващото държавно управление ще бъде на консенсуса. Няма да има вид, в който една група да надделее над друга и да се основат безпринципни обединения ", счита той.

Според него, в случай че първият мандат ne бъде подсилен, и вторият ще последва ориста му. " Решенията на Политическа партия водят България до икономическа и финансова бездна и енергиена колапс, няма по какъв начин да са евроатлантическа партия. Техните интриги бяха провалени и те изпаднаха в изолираност. Държавата е във банкрут поради тях ", уточни Чолаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР