Ако президентът връчи мандата на БСП, социалистите ще решат дали

...
Ако президентът връчи мандата на БСП, социалистите ще решат дали
Коментари Харесай

Филип Попов: Не съм учуден от решението на ИТН да върне мандата

Ако президентът връчи мандата на Българска социалистическа партия, социалистите ще решат дали да го одобряват на Национален съвет на партията. Това разяснява за БНР депутатът Филип Попов.

Той не е изумен от решението на партия „ ИТН “ и водача ѝ Слави Трифонов да върне мандата, защото с това, по думите му, демонстрира, че не е способна да ръководи.

„ Какво следва за страната е мъчно да се предвижда, само че нищо положително съгласно мен. Защото виждате здравната рецесия, икономическата, обществената рецесия, актуализация на бюджета няма кой да направи на процедура. Така, че за бизнеса, за хората предстоят сложни времена “, сподели Попов.

„ Българска социалистическа партия е партия, която постоянно е подхождала държавнически към своята активност. Мисля, че ние сме единствените, които имаме в последна сметка точна и ясна стратегия, даже и написана за първите 100 дни, като стъпки, за разлика от всички останали партии. Друг е въпросът дали Българска социалистическа партия има опция да осъществя тази стратегия в това национално заседание “, добави депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР