Ако президентът иска да се занимава с оперативна политика, може

...
Ако президентът иска да се занимава с оперативна политика, може
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ако президентът желае да се занимава с оперативна политика, може да се опита да направи партия. Ако счита, че това би било добре за страната, му пожелаваме триумф, само че не е елементарно. Това разяснява пред Българска национална телевизия Тома Биков от ГЕРБ, който отхвърли от партията му да се опасяват от президента, в което го упрекна преди него в студиото Георги Свиленски и съобщи, че не е неприятно да се подлага на критика, само че президентът би трябвало да зададе опция, а освен да задава въпроси.

Тома Биков от ГЕРБ назова като безпринципност предлагането на Българска социалистическа партия за понижаване на почивните дни на депутатите. 'Който му се работи, работи в Народното събрание. Това, че твърдиш, че доста ти се работи, не значи, че доста ти се работи и си ефикасен в работата си. Мисля, че това е кавга и неправилен спор ", счита Тома Биков.

Относно случая с Емил Христов той разяснява, че никой няма да завоюва от такива проблеми и става въпрос за механически пропуски.

За случая с възмутените европейски младежи поради безвъзмезден алкохол и полуголи девойки Тома Биков сподели, че не е участвал на този конгрес и не се занимава с юношески конгреси, само че по думите му това е мнение на човек, който не е участвал.

Относно визитата на Сидеров в Крим, депутатът от ГЕРБ сподели, че всеки има свободна воля да пътува, само че това не трансформира позицията на държавното управление и задължението, че България е член на НАТО и Европейски Съюз и единствено то тази позиция ще образува позицията си.

Аз не бих отишъл в Крим, тъй като считам, че това не е в народен интерес на България. Страната ни няма никаква изгода от преразглеждане на държавни граници в Европа и от маргинализиране на интернационалното право, съобщи Тома Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР