Ако президентът даде третият мандат на нас, ще му го

...
Ако президентът даде третият мандат на нас, ще му го
Коментари Харесай

Възраждане ще върне третия мандат, ако го получи, категоричен е Костадинов

" Ако президентът даде третият мандат на нас, ще му го върнем назад още в същия миг. " Това написа в своя фейсбук профил водачът на Възраждане Костадин Костадинов.

Поводът за това бе подадената оставка на държавното управление, ръководено от Кирил Петков . Костадинов поздрави президента Румен Радев за бързата реакция. с представители на парламентарните групи от 47-ото Народно заседание за връчване на мандат за сформиране на ново държавно управление в границите на сегашния парламент още през днешния ден.

" На президента ние ще кажем единствено две неща - ще го поздравим за бързината, като ще настояваме по същия бърз метод да работи и с връчването на мандатите, и ще му кажем, че в случай че даде третият мандат на нас, ще му го върнем назад още в същия миг. Този парламент е тотално дискредитиран, привършен и банкрутирал, а България няма повече време за пилеене! Решението за излаз от политическата рецесия е единствено едно - нови избори. Колкото по-скоро, толкоз по-добре! ", написа Костадинов.

Припомняме, че с съумя да смъкна кабинета на Кирил Петков, след сполучлив избор на съмнение. Вотът на съмнение бе импортиран от ГЕРБ поради неуспех на държавното управление във финансовата политика.
 Кирил Петков внесе оставката на държавното управление си
Кирил Петков внесе оставката на държавното управление си

Дотук се стигна след гласуван избор на недоверие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР