Ако през последните години се превърна в тенденция младите да

...
Ако през последните години се превърна в тенденция младите да
Коментари Харесай

Ето как се преобърна животът на Живко Добрев

Ако през последните години се трансформира в наклонност младите да желаят да станат реализатори , с цел да са богати, то фолк артистът Живко Добрев я оборва тотално. Животът му потръгна незабавно щом напусна музиката. Изпълнителят на едвам няколко шлагера от близкото минало заряза музикалната си кариера и заживя в Дубай , където се покри от завистливите очи.

Не е ясно по какъв начин е съумял да се замогне, само че методът му на живот през днешния ден е фантазията за всяка плеймейтка у нас – скъпи облекла, първокласни коли, частни самолети, екзотични почивки в топ хотели. Живот като приказка.

В момента Живко живее в Лондон и рядко се сеща за родния Пловдив.  Живее в небостъргач в Canary Wharf –  един от най-скъпите жилищни комплекси в английската столица. Въпреки че заобикаля да демонстрира фрагменти от вкъщи си, е известно, че живее в мезонет, а цената на сходно жилище ще изправи косите и на родните богаташи.

Често може да бъде забелязан в едни от най-луксозните места и частни клубове, в които не можеш да влезеш, в случай че не си член. Също по този начин се вижда от неговите постове, че той постоянно лети до Мароко и Франция , като отсяда единствено в най-луксозните хотели, в които една нощувка се равнява на заплатата на средностатистически българин за цяла година.
Често лети в бизнес съсловия или с частен аероплан. Трансферът сред европейските столици с частен аероплан коства сред 40 и 100 хиляди евро . Когато си е в Лондон пък движи с финален модел „ Мерцедес “, чиято цена сега е към 200 000 евро.

Живко не пести пари и за аутфита си, като единствено чантата му „ Хермес “, която е от същинска крокодилска кожа , коства 73 хиляди евро. На някои от фотосите си театралничи с часовник АР, струващ над 50 000 евро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР