Ако през 70-те години на миналия век, когато ГАЗ 24

...
Ако през 70-те години на миналия век, когато ГАЗ 24
Коментари Харесай

Американец направи ревю на Волга от 80-те

Ако през 70-те години на предишния век, когато ГАЗ 24 е пуснат в произвеждане, соц автомобилът е определян като върха на лукса, то в ревюто на американският влогър Doug DeMuro, нещата (според него) не стоят напълно по този начин. Един от най-луксозните коли по време на соца, изненадва много американеца и демонстрира странни за него, а най-вероятно и за множеството американци детайли.



Конкретната численост която може да се види във видеото е от 1988 година и несъмнено е импорт от Съюз на съветските социалистически републики. Колата е в близо до съвършено положение, макар живота си от над 30 години, като това се дължи на обстоятелството, че тя съвсем не е употребена от първия си притежател, а след вноса и в Америка също се изкарва рядко и прекарва по-голямата част от живота си в гараж.



Както споменахме и първоначално, DeMuro демонстрира много странни за него неща, част от които на нас ни се костват напълно естествени. Във видеото той се изненадва от огледалата, аптечката, пространството в интериора и даже от километража, като ги съпоставя с коли, които са се движели по пътищата в Америка през 80-те години. Повече от реакциите на DeMuro може да видите във видеото по-долу, краят на което съдържа и къс тест-драйв на съветската машина.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР