Ако през 2019 г. успеем да преодолеем порока да си

...
Ако през 2019 г. успеем да преодолеем порока да си
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Ако през 2019 г. успеем да преодолеем порока да си пречим един на друг, България ще направи чудеса

Ако през 2019 година успеем да преодолеем порока да си пречим един на различен, съм сигурен, че България ще направи чудеса. Това сподели ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на „ Атака “ Волен Сидеров от трибуната на Народното събрание в декларация от името на групата.

„ Годината, в която навлизаме ще бъде историческа за Европа – година на разбъркване на пластовете в Европа. Европа би трябвало да реши каква ще бъде – дали да бъде територия за противозаконни емигранти, които да я прегазват “, сподели Сидеров.

Той уточни, че водачите на най-големите страни в Европа са се провалили в своята политика по отношение на това. „ През 2019 година в Европа ще стане конфликт глобализъм – антиглобализъм, соросоизъм против здрави обичайни полезности, върху които са построени нашите нации от хилядолетия. Тази борба ще изведе на напред във времето политически сили, които не са членове на сегашните алианси. Защото в случай че членуваш в алианс, който е приел петия и шестия пол, то тогава ти си слаб “, съобщи още Сидеров.

Председателят на ПГ на „ Обединени патриоти “ уточни, че всички живеем в стеснен суверенитет, само че не и премахнат. „ И въпросът е какво ще прави България като един народ през месеците, които идват. И в случай че той се съгласи да бъде премахнат, никой няма да му е отговорен. Ние сме политическо съсловие и носим отговорността да посочим накъде ще върви България. Имаме два типа избори и и двата са ужасно значими – дали още веднъж България ще прати в Екологичен потенциал 17 души, от които единствено един-двама да застават на значими позиции, а другите да са съгласни с всичко, което ни се постанова – дали да имаме шест пола, дали да ни се постанова джендър философия и така нататък, зависи от нас “, съобщи той.

Сидеров разяснява, че конфликтът на полезности през 2019 година ще бъде значим за нашия континент. „ Европейски Съюз би трябвало да гледа своя интерес, да гледа своята стопанска система и да прави най-хубавото за своите жители, а не за тези, които живеят на други места. Това би трябвало да бъде българският глас през 2019 година Ако през тази година успеем да преодолеем порока да си пречим един на различен, съм сигурен, че България ще направи чудеса “, съобщи той. „ През 2019 година ще се явим на изпит за това, ставаме ли за политици или не. И в него няма да има корекция. Затова би трябвало да се вземем в ръце “, сподели още Сидеров.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР