Ако преминавате край малкия паркинг на ул.“Васил Левски“ при кръстовището

...
Ако преминавате край малкия паркинг на ул.“Васил Левски“ при кръстовището
Коментари Харесай

Известна бизнесдама гази закона с джип за 300 бона

Ако преминавате край дребния паркинг на ул. “Васил Левски “ при кръстовището с бул. “Христо Ботев “, няма по какъв начин да не ви направи усещане металиково зелен Мерцедес G класа, написа flagman.bg.

Обикновено освен ексцентричните желания на притежателя му, както и неповторимият номер, струващ 7 хиляди лв., събират погледите на бургазлии, а и паркирането на всъдехода.

Джипът, чиято цена е към 300 хил.лева нормално е спрян по най-чудат метод и съвсем няма случай, в който да не нарушава най-малко един член на Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП).

Той бе сниман в четвъртък, откакто жители алармираха за казуса. Зеленото знамение, което се трансформира в нещо като градска атракция и всеки ден някой си прави селфита край него, бе паркирано на обособените места за таксиметровите коли.

Не, че те се употребяват по предопределение, само че е реалност, че са нещо като „ капан “ за така наречен “общински катаджии “ – чиновниците на Оперативна програма „ Транспорт “, които са наложили десетки, може би стотици актове за погрешно паркиране навръх тези три места.

Нарушителите, които са се разсеяли или са решили напълно умишлено да спрат там за малко, непосредствено са репатрирани и им коства най-малко 50 лв., с цел да освободят автомобила си.

Зеленият джип обаче няма кой да го вдигне и в четвъртък заставам там съвсем през целия ден .



Днес „ Мерцедес “-ът първо бе спрял в непосредствена непосредственост до изхода на паркинга, с което го затапваше и второ – предницата му бе нагазила непосредствено върху тротоара, което е още едно нарушаване.

В интерес на обективната истина, баровското возило престояло там много по-кратко от предния път – най-вече час, час и половина.

Около 12:30 часа към него по шармантен метод се появи известна бизнесдама – Евелина Х. Й., стопанисваща бутиков магазин в модерната постройка на площад „ Тройката “, която се намира на метри от този паркинг.

Евелина Х.Й. е на 34 години. Има ползи в областта на туризма и строителството, а името й изплува около журналистически разработки за строителството на огромен супермаркет в Слънчев бряг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР