Ако премиерът и вицепремиерът, съгласувано с лидерите на политическите партии,

...
Ако премиерът и вицепремиерът, съгласувано с лидерите на политическите партии,
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Готов съм да довърша започнатото, ако остана като министър и след ротацията

Ако министър председателят и вицепремиерът, в съгласие с водачите на политическите партии, които поддържат държавното управление, преценяват, че следва да остана като министър и след ротацията, аз съм подготвен да довърша започнатото, сподели вътрешният министър Калин Стоянов пред медиите преди чуване в отрасловата парламентарната комисия, оповестява Българска телеграфна агенция.
 
Министър Стоянов дефинира образованието на чиновниците на Министерство на вътрешните работи за това по какъв начин да работят при избрани обстановки като един от главните цели на ведомството.

Той добави, че служителите на реда изпадат в обстановки, от които е очевидно, че образованието би трябвало да се завиши и разяснява, че то би трябвало да бъде редовно и от време на време.
 
На въпрос кои са другите цели на Министерство на вътрешните работи за 2024 година Калин Стоянов сподели, че те са доста и са заложени в управническата програмата. Той добави, че министерството има доста проблеми за решение и се работи по тях.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР