Ако преди Радев се асоциираше с думите – Мутри вън

...
Ако преди Радев се асоциираше с думите – Мутри вън
Коментари Харесай

Д-р Петканска: Радев и служебното правителство се превърнаха в най-силният противник на партиите на промяната

Ако преди Радев се асоциираше с думите – Мутри вън и като обединител на силите на смяната против корупцията, след съставянето на постоянното държавно управление на четворната коалиция и войната в Украйна го запомнихме с острите рецензии към Кирил Петков незабавно след съставянето на държавното управление.

И най -вече с оценката си за постоянното държавно управление формирано от партиите на смяната след свалянето му от Герб, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане – Оставили безпорядък и съсипия. Оценка, казана още в първия ден на служебния кабинет и от Г. Донев и доста от служебните министри. Повтаряна непрекъснато и натрапчиво до изборите от Президента, от служебния министър председател Донев и от служебните министри, по медии и студиа- целеустремено и настойчиво.И не казването и дума за ръководството през последните 12 години за Борисов. С това си държание Р.Радев отблъсна огромна част от гласоподавателите на Политическа партия и Българска социалистическа партия и Демократична България. Радев и служебното държавно управление се трансфораха в най -силният съперник на партиите на смяната и нанесоха най- огромни провали на публичния им престиж, който може да стига и до 10 % загуба на електорална поддръжка за тях.Защото Радев беше ментора на Политическа партия и доста от гласоподавателите на Политическа партия имаха вяра и на него.
Интересен е въпроса,който никой не задава, в това число и от Политическа партия за това държание на Румен Радев. Няма друго пояснение също така,че след началото на войната в Украйна, се оказа,че Радев и Политическа партия са на извънредно разнообразни позиции за геостратегическата ориентировка на България. Политическа партия и Демократична България са за ясна евроатлантическа ориентировка, а Радев е за неутралитет и не присъединяване на България и Европейски Съюз в помощта за Украйна, позиция която изцяло повтаря настояванията и упованията на Путин към Европейски Съюз все още.
Д-р Събина Петканска
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР