Ако преди две години не се бях защитила, сега щях

...
Ако преди две години не се бях защитила, сега щях
Коментари Харесай

Красавица отхапа езика на 20 години по-възрастния си приятел, за да се спаси от смъртта

Ако преди две години не се бях защитила, в този момент щях да съм мъртва. Това призна в изявление за испанския всекидневник ''La Vanguardia'' 24-годишната Адая Лопес. През февруари 2017 година момичето съумява да се избави от някогашния си другар, който прави опит да я удуши след зародил спор сред двамата.

,,Бяхме се скарали и просто желаех да се махна. Затова в оня миг сграбчих телефона и излязох на открито, а той ме догони до вратата, обаче след това се върна. Помотах се известно време из улиците, след което взех решение да се прибера. Още с влизането ми той ме атакува, изскачайки от един ъгъл. Сграбчи ме и стартира да ме души в действителност мощно, крещейки в лицето ми, че не е трябвало да излизам от жилището, че е трябвало да остана с него. През цялото това време не спираше да ме стиска за гърлото. Буквално усещах по какъв начин животът ме напуща, по какъв начин бях на няколко мига от гибелта. И тъкмо тогава, напълно ненадейно, стартира да ме целува, даже си вкара езика в устата ми. Честно казано, нямам визия за какво го направи. Именно тогава се възползвах от опцията и си затворих устата. В идващия миг го чух по какъв начин изкрещя и освободи захвата си, а аз избягах по допустимо най-бързия начин'', описа момичето.

По думите ѝ връзката им е била много турбулентна, като той е бил с близо 20 години по-възрастен от нея и – още веднъж по нейните думи – ''много, доста здрав''.

,,Той беше преподавател и имаше голям опит с деца и младежи. Опит, който използваше, с цел да ме манипулира и възпира, когато си пожелае и за каквото си пожелае'', добавя Адая.

Преди този случай тя претърпява подобен смут, когато още веднъж бива подложена на мощно душене от негова страна, само че тогава неин комшия се притичва на помощ и още веднъж тя се избавя. Следва правосъден развой за домашно принуждение, което тя печели. Въпреки това двамата вземат решение да дадат нов късмет на връзката си. Не след дълго заживяват дружно до злощастната вечер през февруари на 2017 година.

,,Вече две години не спирам да мисля за онази вечер. Не спирам да мисля и за правосъдния развой, който следва и какви неистини ще бъдат изфабрикувани на него. Това, което желаят от мен, е да ми вземат някакви пари като обезщетение, тъй като съм му предизвикала ''телесна повреда'' и да ме вкарат зад решетките, само че съдията още не се е произнесъл'', споделя тя.

В умозаключение момичето разгласи, че към момента не е планувана дата за делото, само че от страна на прокуратурата към този момент упорстват за присъда от осем години затвор.

От своя страна пък Адая е твърдо решена да се отбрани в правосъдната зала, още един път напомняйки, че в случай че не беше захапала езика му, в този момент нито тя щеше е жива, нито щеше да има развой.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР