Ако правителството реши у нас да дойдат натовски войски, ние

...
Ако правителството реши у нас да дойдат натовски войски, ние
Коментари Харесай

Борисов: Ако правителството реши у нас да дойдат натовски войски, ние ще ги подкрепим 


„ Ако държавното управление реши у нас да дойдат натовски войски, ние ще ги подкрепим “. Това съобщи на брифинг в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

„ Ние би трябвало да сме извънредно решителни и да подкрепим всяко решение, което поддържа нашите отбранителни качества. Съгласно проектите на НАТО би трябвало да осъществим нашите договорености и да не дадем късмет България да се третира като страна, която се колебае. Трябва да бъдем оптимално решителни. И тук не става въпрос за връзките ни с Русия “, сподели Борисов.

Бившият министър председател разяснява, че е изумен от демонстрираната непросветеност.

„ Че министърът на енергетиката е незапознат, това всички го виждат. Дни наред очаквам външният ни министър, още не знам какво прави, не знам по какъв начин се споделя, да има дейна активност, а тя даже не отива на препоръки, а праща заместител. България ще е застрашена при възможен спор. Ние сме с най-развит туризъм на Черно море, Европейска комисия осведомена ли е какво ще загубим и има ли обезщетителни механизми “, сподели той.

Политически съперници на ГЕРБ се възползват да изопачават истината, съобщи Борисов. И насочи тежки рецензии за продължаващата липса на утвърден от Европейска комисия План за възобновяване и развиване.

„ Ако Томислав Дончев се беше забавил и с ден, той от дълго време нямаше да е в нашата партия. Камо ли да е януари и още да няма. Как ще изискат обезщетения за възможни военни дейности. Веригата за доставки не е единствено газ “, акцентира водачът на ГЕРБ.

Той описа за тежките договаряния, подкрепени от Европейска комисия и Съединени американски щати, с помощта на които България е останала на директната карта на газ, за което годишно получаваме стотици милиони от директни такси. Бившият министър-председател назова „ национални предатели “ политиците, които тогава лобираха страната ни да остане единствено покупател, само че не и транзитьор на газ.

„ Потресаваща непросветеност демонстрират тези, които споделят, че Путин щял да ни врътне кранчетата. Кранчетата са в България “, акцентира Борисов, представен от tribune.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР