`Ако правителството не подаде оставка, то ще е обречено. Това

...
`Ако правителството не подаде оставка, то ще е обречено. Това
Коментари Харесай

Доц. Славов: Гешев е капитулирал морално, САЩ ще му спрат достъпа до класифицирана информация

`Ако държавното управление не подаде оставка, то ще е обречено. Това е краят на политическата им кариера. Те знаят, че техните командири ги е боязън да си подадат оставката. Борисов желае да си подаде оставката, само че не му дават``. Това съобщи конституционалистът доцент Атанас Славов в предаването ``Честно казано с Люба Кулезич``, излъчващо се по ТВ Евроком.

Припомняме, че във вчерашния ден доцент Славов гостува и в студиото на ФАКТИ.

``Исканията на протестиращите ще са задоволени, в случай че има рестарт на системата посредством избори. Когато си изгубил доверието на обществото, няма по какъв начин да произведеш устойчиво ръководство. Няма по какъв начин да проведеш някакви ограничения. Необходими са избори през октомври, с цел да се сформира ново държавно управление. Орешарски подаде оставка юни месец и есента имахме ново правителство``, напомни конституционалистът. 

``Демокрацията няма потребност от проливане на кръв, това е за деспотичните режими. Правото на митинг и опозиция е обезпечено в множеството конституции на демократичните страни. Това право е естествено право и става тогава, когато държавното управление злоупотребява с властта си``, означи той.

``Президентът има значим ход - да разгласи обществено какви ще са измененията. Да се убеждаваме за конституционни промени - няма смисъл. Ако не подадат оставка, би трябвало измененията обществено да се разгласят. Има съответни хрумвания, оповестени на митингите. Те са напълно практични. Промените препоръчани от ``Демократична България`` са доста съответни. Ако желаеме смяна би трябвало Конституцията ни да се промени. Президентът има лично съображение да изиска конституционни промени, препоръчани от ``Демократична България`` и цивилен организации``, изясни доцент Атанас Славов.

``Когато стане напечено ситуацията излизаш или в отпуск, или в болнични (б.р. засяга основния прокурор Иван Гешев, който излезе в отпуск). Някой му е нашепнал, че бумерангът се завръща. Започва инспекция за Росенец, за Топлоелектрическа централа " Варна ". Прокуратурата би трябвало нещо да симулира. Отпуската е прелестно нещо - не може да има дисциплинарна сесия. Но морално Гешев е капитулирал. Въпрос на време е Съединени американски щати да отдръпват доверието си и да му се отнеме достъпа до класифицирана информация``, безапелационен бе специалистът по конституционно право.

Цялото изявление на Люба Кулезич с доцент Атанас Славов можете да изгледате след 31:00 във видеото:

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР