Ако правилно съм информиран, управителят на БНБ е питал ЕЦБ

...
Ако правилно съм информиран, управителят на БНБ е питал ЕЦБ
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Домовата книга на президента е с 2 имена

" Ако вярно съм осведомен, шефът на Българска народна банка е питал ЕЦБ дали може да стане длъжностен министър председател и отговорът е бил категоричен- единствено след оставка от поста. Което никой с акъла си няма да направи, несъмнено, когато пред него е цялостен мандат като шеф или под-управител.

Българска народна банка отпадат, Росен Желязков е политизиран, омбудсман и зам.-омбудсман няма, Димитър Главчев е също политизиран ". Това разяснява в обществената мрежа Георги Кадиев .

" Остават двамата заместници в Сметната палата, с единия от които съм работил дружно, когато беше в Национална агенция за приходите и съм с прелестни усещания, въпреки в Сметната палата да бе номинация на ГЕРБ, а другата е на Движение за права и свободи ", разяснява той. Затова и съгласно него е задачата пред президента е комплицирана. А домовата книга е с две имена , счита Кадиев.

" Цялата им правосъдна промяна на шарлатаните е такава. "

Припомняме, тази заран заместник-омбудсманът в деловодството на Народното събрание. Причините - персонални претекстове. Нейната оставка стана на " Продължаваме промяната - Демократична България " в обръщението си към тях, когато от политическата мощ взеха и върнаха втория мандат за сформиране на държавно управление.
 Радев нападна новата Конституция пред Конституционен съд
Радев нападна новата Конституция пред Конституционен съд

Целта на ръководещите партии била да запазят въздействието си, като изгубят доверие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР