Ако ПП- ДБ станат първи, ГЕРБ ще се съгласят да

...
Ако ПП- ДБ станат първи, ГЕРБ ще се съгласят да
Коментари Харесай

Дренчев: Ако ПП-ДБ станат първи, ГЕРБ ще се съгласят да подкрепят тяхно правителство

Ако ПП- Демократична България станат първи, ГЕРБ ще се съгласят да поддържат тяхно държавно управление. Ако ГЕРБ завоюват изборите, ПП-ДБ няма да ги поддържат. Това сподели Димо Дренчев от „ Възраждане “ в студиото на „ Денят онлайн “ по NOVA NEWS.

По негови думи срокът сред предходните избори и сегашните е доста дребен, с цел да има някакво оживление, главните участници ще са същите. Трудно е да се активизира гласоподавателя, счита той.

Дренчев проучва инфлацията и ограниченията. Политикът е на мнение, че пикът на инфлацията е минал и ще се регистрира намаляване. По негови думи не е било заслужено едни да употребяват обезщетения за високите цени на тока, а други не.

Политикът показа и позицията си за свръхпечалбите. Ако би трябвало да таксуваме свръхпечалбите, би трябвало да се насочим към оръжейния бизнес, енергетиката, фармацията и други, съобщи той.

Дренчев изрече терзание от връщането на хартиената бюлетина, тъй като „ това отваря вратата за операции “. „ Тя ще бъде единствено в избрани секции с плътно ромско население “, посочи той. С машинното гласоподаване при ромското население е имало по-малка изборна интензивност, добави политикът.

Дренчев разяснява проблемите в регион Перник.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР