Ако ПП-ДБ се коалира с ГЕРБ, на следващите избори първа

...
Ако ПП-ДБ се коалира с ГЕРБ, на следващите избори първа
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Ако сме с ГЕРБ в правителство, идва Възраждане

Ако ПП-ДБ се коалира с ГЕРБ, на идващите избори първа политическа мощ ще е " Възраждане ". Това съобщи пред Нова съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Асен Василев.

Китайски и тайвански военни кораби са застанали едни против други покрай междинната линия в Тайванския пролив, съобщи Ройтерс, като се базира на информиран източник. Той сподели, че Пекин и Тайпе са изпратили по десетина плавателни съда, които не подхващат провокативни дейности.

Наско Сираков разгласи, че " напълно скоро " ще избави " Левски ", като не едно, а " няколко съществени неща " чакали клуба, на който той е мажоритарен притежател. Той направи това в изявление за предаването " Арена Спорт " по Българска национална телевизия, в което отговори на напусналия нощес Станимир Стоилов, а също по този начин на отстранените Петър Ганев и Иво Ивков.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че към момента вижда страната си по пътя на присъединението към НАТО, макар че нападателната война на Русия не дава признаци да бъде прекъсната след 13 месеца сражения, съобщи ДПА. През тази седмица се вижда положително " напредване към НАТО ", което се показва в нова военна помощ от Запада и други прояви на интернационална поддръжка, сподели Зеленски във вечерното си видеообръщение от Киев.

Повече публицисти са убивани при осъществяване на работата си в Русия, в сравнение с където и да е другаде в Европа.

Това излиза наяве от отчет на интернационалната организация " Репортери без граници ", оповестен в петък, съобщи " Свободна Европа ". Най-опасна за публицистите страна в света остава Ирак, следван от други близкоизточни страни.

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР