Ако ПП-ДБ са разумни хора, няма да хвърлят държавата в

...
Делян Пеевски: Ако ПП-ДБ са разумни хора, няма да хвърлят държавата в криза

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

НА ЖИВО: Делян Пеевски: Ако ПП-ДБ са разумни хора, няма да хвърлят държавата в криза

Ако ПП-ДБ са рационални хора, няма да хвърлят страната в рецесия. Това съобщи съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Ще си създадат очевидна коалиция, с цел да няма нищо прикрито и мрачно.

След като забележим какво ще вършат, ние ще преценим кое и по какъв начин ще поддържаме. Правителство да има, за Движение за права и свободи е значимо. Държавата не би трябвало да бъде хвърляна в рецесия. Сериозните мъже, сериозните партии би трябвало да седнат и да договарят и да създадат устойчиво държавно управление. Това би трябвало да бъде в името на България. Партийните пристрастия и всевъзможни такива нажежавания би трябвало да се оставят настрани.
Гледам през вчерашния ден министър председателят, който съвсем е в оставка, се изходи по несъответствуващ метод и се направи на мъж. Нека си прибере това самочуствие, той е просто един назначен министър председател от Народното събрание. Да остави водачите на партиите да договарят и да не прави неща, които могат да бутнат България в рецесия.
Не е съществено за един министър председател да споделя – това да, това не, без да е прочел нещо. Нека се научи да чете и да гледа “, добави още Пеевски.
„ Изборите постоянно са вид. За Движение за права и свободи това е превъзходен вид – 2 в 1. Ние сме подготвени за избори, само че не е добре за страната “, сподели Пеевски.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР