Ако - (ПП - ДБ) са първи и

...
Ако  -  (ПП - ДБ) са първи и
Коментари Харесай

Даниел Смилов с прогноза ще има ли редовоен кабинет след вота на 2 април

Ако " " - " " (ПП - ДБ) са първи и имат известна преднина пред, може да се опита държавно управление на малцинството, само че при необятно контрактувана стратегия и с. би подкрепил държавно управление на малцинството, тъй като това не е толкоз изискващ вид. Възможността за постоянен кабинет е 52%.

Това предвижда в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS политологът Даниел Смилов. Според него делене и гласоподаване по друг метод в Политическа партия - Демократична България няма да се случи. " За да има действителна коалиция, в управлението на би трябвало да настъпят промени. Има значение кой ще завоюва изборите, тъй като върху първия пада най-голямата отговорност да се сформира държавно управление. Ако първата партия се провали, възможностите на другите стават по-малко. Все отново допустимо е с втория или третия мандат да се сформира кабинет, случвало се е ", счита той.

По думите му в случай че завоюва може да се опита да образува обединяване към така наречен " хартиена коалиция ". " Те би трябвало да създадат нещо по въпроса с водачеството и корупционната известност, само че не желаят да приказват за това. Аргументът им е, че хората не помнят и времето минава. Проблемът е, че това не се обезсилва, може да излезе четвърто издание на закона " Магнитски ", разяснява Смилов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР