Ако позицията за това да не даваме военна помощ за

...
Ако позицията за това да не даваме военна помощ за
Коментари Харесай

Левицата: Ще ревизираме участието ни в правителството, ако позицията за Украйна бъде сменена

Ако позицията за това да не даваме военна помощ за Украйна бъде ревизирана, ние сме подготвени да ревизираме нашето присъединяване в държавното управление - това обявиха в декларация от парламентарната група на Българска социалистическа партия, представени от Българска национална телевизия

Заместник-председателят на Народно събрание Кристиан Вигенин съобщи: " Преди 50 дни до нас стартира война сред две от най-големите европейски страни. Последствията - от наказания против Русия до военна помощ за Украйна. В изискванията на действителни закани за сигурността - енергийните доставки, засилен поток от бежанци, държавното управление подхваща дейности. Има политически обединения, които основават напрежение и чертаят разграничителни линии. Българска социалистическа партия има ясна политика.

Обръщаме се към всички - да подходим държавнически. Вторачването за военната помощ за Украйна е необяснимо. Българска социалистическа партия поддържа всичко без доставка на оръжия. В интерес на България е да подхожда внимателно и умерено. Ако тази позиция бъде ревизирана, ние сме подготвени да ревизираме нашето присъединяване в държавното управление. От България не е излязъл нито един патрон за Украйна. Депутат от Българска социалистическа партия няма да гласоподава за такова решение, министър на Българска социалистическа партия няма да постави подписа си под такова нещо. Призоваваме тази тематика да бъде свалена от публичния спор. Има проблеми при приемането на бежанците. В България към този момент са 80 000. Вече се основава напрежение. След вълната от съпричастност ще настъпи отмалялост. Децата са над 25 000.

Трябва да предвидим резултата на глобите и контрасанкциите. Неизбежно е инфлацията да пораства, обществените проблеми да се задълбочават. Предстоящата актуализация е метод желанията да бъдат облечени в цифри. Призовавам за разсъдък и успокоение. Точно в този момент би трябвало да бъдем на първо място българи и на първо място партийци ", сподели още Вигенин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР