"Ако повече българи в държавата са като мен - страната

...
"Ако повече българи в държавата са като мен - страната
Коментари Харесай

Бизнесмен: В България ниски заплати от по 700-800 лв. не съществуват, взима се много повече

"Ако повече българи в страната са като мен - страната ни ще е много по-добре. Няма задоволително съумели българи. Дълго време хората не са вярвали, че могат да съумея. Нещата обаче вървят на добре. След 10 години ще е доста по-добре от в този момент ", сподели предприемачът в "България заран ". 
Според него българската страна не слага кой знае какви спънки пред хората, които желаят да се развият и да натрупат благосъстояние. "България слага доста по-малко спънки, в сравнение с други страни. Всеки, който не може да реализира задачите си, си е отговорен самичък ", показа Пенчев. Той е безапелационен, че в България към този момент рядко се срещат заплати от по 700-800 лева. 
"Такива заплати съгласно мен не съществуват. Не знам кой получава такива ниски заплати. В България заплатите са напълно разнообразни. Наистина не знам къде има толкоз ниски заплати ", твърди предприемачът пред Bulgaria ON AIR. 
"Проблемът в страната ни не са ниските заплати, а неналичието на хора. Все още няма задоволително бизнесмени тук ", счита Пенчев. Ивайло Пенчев посочи, че не има вяра в минималната заплата, тъй като в случай че човек не може да прави нищо - "то той не заслужава и 300 лева "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР