Ако попитате някои кое е най-неприятното нещо в една връзка,

...
Ако попитате някои кое е най-неприятното нещо в една връзка,
Коментари Харесай

Прощава ли се изневярата?

Ако попитате някои кое е най-неприятното нещо в една връзка, доста е евентуално да ви отговори " невярност ". И в действителност това е едно от най-болезнените усеща, които човек може да преживее, в случай че изобщо е кадърен. Трудно преодолимо е чувството да си предаден.
Заслужава ли си да прощаваме? Изключително сложен въпрос, който няма еднопосочен отговор. Пътят към прошката е дълъг и не всеки може да го извърви.
 3 аргументи за невярност 3 аргументи за невярност
Измамата в една връзка е голям потрес за всеки естествен човек. В същото време доста психолози споделят: измяната ражда измяна. Споре...
Причините за една невярност могат да бъдат доста, най-различни и прекомерно самостоятелни. с цел да могат да се проучват. Но когато една невярност към този момент стане факт, тогава към този момент имаме много да проучваме и да разберем за самите себе си дали можем да тръгнем по пътя към прошката или просто да обърнем тил вечно на колегата си.
Но истината си остава една единствена и всички ние доста добре я знаем. За да се стигне до една невярност, явно във връзката сред двама сътрудници съществува  проблем. А дали той е по-малък или по-голям, това всеки може самичък да реши за себе си.
Без значение от събитията, при които сте разбрали за изневярата, от извънредно значимо значение е да останете изцяло спокойни. Анализирайте тъкмо обстановката и потърсете своята виновност в нея. Опитайте се да разберете дали въпросната невярност е еднократна или сътрудникът ви има успоредна връзка. Изпитва ли усеща към индивида насреща или просто е бил уединен и отегчен? Поговорете си напълно почтено какво му е липсвало, с цел да стигне до изневярата. Ако решите само да крещите и обвинявате, обиждате - надали ще съумеете да разрешите казуса за в бъдеще. След като един път към този момент сте го хванали в невярност, държанието на колегата ви е доста показателно по какъв начин самият той я приема. Ако имате задоволително разсъдък, неговата реакция след изневярата ще ви е красноречива и задоволителна, с цел да може да вземете вярното решение.
Помнете следното - в случай че на вас се случи да сте измежду тези с " рогата ", не всеки е кадърен да елементарни, както и не всеки заслужава да му се елементарни. Трябва да познаваш доста добре самия себе си, с цел да можеш да простиш. На думи е елементарно. Обаче вътре в сърцето е друго. Учудващо при някои двойки след невярност се доближава до по-висока полова и прочувствена единодушие - може би преодолявайки дружно неприятните усеща. Но при множеството други се случва противоположното - става съвсем невероятно още веднъж да споделят душата и тялото си с човек, докосвал непозната душа и тяло.
 Ето след какъв брой години брак изневеряват мъжете и дамите Ето след какъв брой години брак изневеряват мъжете и дамите
Никога не можеш да си сигурен дали индивидът до теб е индивидът за теб през целия ти живот. Много е мъчно да се довериш на някого, поняког...
Прошката не може да ни направи по-добри. Просто тя е отражението на любовта ни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР