Ако попитате феновете на краля на ужаса Стивън Кинг кое

...
Ако попитате феновете на краля на ужаса Стивън Кинг кое
Коментари Харесай

Хорър шедьовърът на Стивън Кинг „То“ се превръща в сериал - предистория

Ако попитате почитателите на „ краля на ужаса " Стивън Кинг кое в творчеството му ги плаши най-вече, те евентуално биха споделили " клоунът Пениуайз " от страховитата книга " То ". Тя по-късно е приспособена в злокобен ефирен филм от 90-те години на предишния век, а десетилетия по-късно - в поредност от два римейка. Но публиката не може да се насити на този смешник палач и „ Deadline “ оповестява, че „ То “ на Стивън Кинг публично получава предистория - сериал с работно заглавие " Добре пристигнали в Дери " (Welcome to Derry) по HBO Max.

Но към момента не са оповестени никакви кастинги за сериала. Това значи, че към момента не знаем дали Бил Скарсгард още веднъж ще вдъхне живот на Пениуайз или нов артист ще ревизира какъв брой добре може да носи червени балони, като в същото време наподобява заплашително.

Стивън Кинг е разчувствуван, че " историята на Дери, най-призрачния град в Мейн, продължава ". И има висша религия в гения на шоурънърите Анди и Барбара Мушети, които вдъхнаха живот на по-новите филми „ То “ (Анди беше режисьор, а Барбара - продуцент на тези филми). /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР