Ако попитате Edna съвременна дама за какво си мечтае, то

...
Ако попитате Edna съвременна дама за какво си мечтае, то
Коментари Харесай

Дай на кожата си всичко, от което се нуждае: наръчник за хидратация, сияние и комфорт

Ако попитате Edna модерна дама защо си мечтае, то е да има малко повече време за себе си. Динамиката на всекидневието, провокациите и всички задания, с които сме привикнали да жонглираме непрекъснато, трансформират дребното мигове време за нас в същинско самодоволство.

За страдание, стремежът ни постоянно да сме съвършени си има един дребен минус – отразява се неподходящо както на организма, по този начин и на кожата ни. За да реализираме съвършения баланс, би трябвало по този начин да разпределяме дилемите си, че да ни остава време, което да посветим на себе си – даже единствено 10 минути дневно. А когато това е съчетано и с хидратация (особено лятото), тялото ви ще ликува. 

Хидратираната кожа е щастлива кожа! Благодарение точно на хидратацията, кожата ви наподобява и се усеща гладка, мека и по-малко сензитивна към дразнителите на околната среда. Имаме няколко безотказни съвета за това по какъв начин да се чувствате добре от вътрешната страна и извън, а кожата ви да бъде своето най-хубаво „ аз “.

 iStock/Getty Images

Когато взимате душ, не прекалявайте с топлината на водата, тъй като може да лишите кожата си от влагата, от която се нуждае, с цел да бъде здрава и мека. Намалете температурата на водата, доколкото ви е допустимо - в този момент е лято и това не е комплицирана задача, само че правилото важи за всички сезони.

Нанасянето на овлажняващ крем няколко минути след душ, ще помогне на кожата ви да всмуква изгубената влага, до момента в който порите ѝ са отворени. За наша голяма наслада, открихме верния овлажняващ крем за задачата – .

Сещате ли се за тези мигове, когато на открито и нетърпимо горещо и извендъж завали дъжд? Или когато през целия ден сте се пекли на слънце и по-късно вземете студен душ? Точно по този начин се усеща и този овлажняващ избавител, който се грижи кожата ни да е интензивно хидратирана в продължение на цели 48 часа! крем се топи нежно върху кожата и попива бързо, дарявайки ни с неповторимо чувство на мигновена прохлада. Формулата му е обогатена с Витамин Е, който укрепва кожната преграда, спомага за задържане на влагата и има антиоксидантни свойства, както и с скъпо масло от жожоба, което съдържа витамини и минерали, виновни за мекотата и еластичността на кожата.

 NIVEA

NIVEA Soft крем не е нито крем за лице, нито за тяло – той е за всичко, за всеки ден и за всяка кожа. Тоест, в случай че ни попитате кой артикул наложително ще сложим в сака за почивката или ще държим непрестанно на тоалетката, то това сигурно би бил – просто няма по какъв начин да не се влюбите в него още от първия досег. Неговата мултифункционалност, смесена с божествения резултат на летен дъжд, кара кожата ни да изпитва самодоволство и я подарява с чувство за постоянно лято.

Освен пиенете на задоволително количество вода дневно, включете в менюто си храни, богати на есенциални мастни киселини - като сьомга, зехтин, орехи и тиквени семки.

 NIVEA

Понякога личният ни дом или работно място могат да бъдат причина кожата ни да се изсушава по-бързо. Например климатикът през летните месеци или отоплителните тела през зимата могат да лишават влагата от кожата ни и тя да се дехидратира. Влажността на въздуха би трябвало да варира сред 30 и 50%, по тази причина и не бива да прекалявате с прекомерно огромния мраз или горещина в помещението.

Вече можем да бъдем изцяло спокойни за хубостта на кожата си, тъй като с вярната грижа, лятото ни е другар, а не мотив за терзания.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР