Ако получим покана за участие в експертни групи, е възможно

...
Ако получим покана за участие в експертни групи, е възможно
Коментари Харесай

„Възраждане: Ще подкрепим първия мандат, ако ГЕРБ се съгласи на референдум за еврото

Ако получим покана за присъединяване в експертни групи, е допустимо да отидем, съобщи Костадин Костадинов, водач на " Възраждане ". Той заяви, че „ Възраждане„ е разговаряла с ГЕРБ за осъществяване на референдум за еврото, само че ГЕРБ не са ги подкрепили по тематиката, само че са посочили почитание към позицията им.

 

Костадинов изрази запаси, че ще се реализира консенсус на тези срещи. Той съобщи, че „ Възраждане “ би подкрепила първия мандат при избрани условия. " На първо място, референдум на България за участие в еврозоната, на второ място никога да не се купуват нови хартиени самолети от Съединени американски щати, на последващо място да не се дава поддръжка за украинския режим, на последващо място България да стартира дейности по предоговаряне на участието си в Европейски Съюз. За нито едно от тези неща не срещаме схващане ", съобщи Костадинов.

 

„ Големите изменничества бяха осъществени, последното което ще се опитат да довършат независимостта на българската страна, да ни вкарат в една доста сериозна, гореща война с Русия ", съобщи Костадинов.

 

Ние не отстъпваме от точките в нашата стратегия, сподели още Костадинов.

 

По думите му най-хубавото решение в този момент са нови избори. Това не е неприятна концепция, съобщи Костадинов на въпрос дали ще призове президентът да наложи несъгласие на измененията в ИК за хартиената бюлетина. Той разясни че решението за това ще е напълно на президента.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР