Ако погледнете внимателно ципа на дънките си, много вероятно е

...
Ако погледнете внимателно ципа на дънките си, много вероятно е
Коментари Харесай

Погледнете ципа на дънките си и вижте, дали пише YKK-Със сигурност знаете, какво значи!

Ако погледнете деликатно ципа на дънките си, доста евентуално е на него да стоят изписани три букви – „ YKK. “ Това не са буквите на изобретателя на ципа. Неговото име е Уиткомб Л. Джонсън (Whitcomb L. Johnson) и той патентова първият цип в края на 19-и век, написа Бизнесинсайдър, представен от Новини Лондон. Ето и късото пояснение на трите букви YKK – става дума за буквите на най-голямата в света компания за ципове, чието име най-вероятно обаче не сте чували, оповестява " За дамата ".

Ето и късото пояснение на трите букви YKK – става дума за буквите на най-голямата в света компания за ципове, чието име най-вероятно обаче не сте чували.

 Тя е от Япония и цялото й име е Yoshida Kōgyō Kabushiki gaisha, или „ Производствена корпорация Yoshida “. Основана е през 1934 година от Тадао Йошида. Компанията създава и копчета, катарами, клипсове и други типове клипси. В момента конгломератът YKK се състои от 114 предприятия в 71 страни по света. Най-големият съперник е от Китай и се назовава SBS. Заедно двете корпорации създават половината от циповете в света. Като размер на пазара към 2020 година това значи 13,7 милиарда $. Циповете на YKK не се употребяват единствено на дънки и облекла. Може да ги откриете на якета, чанти и куфари, спални чували, военно съоръжение и даже в колите.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР