Ако погледнете прогнозата за следващата година, може да видите 100%

...
Ако погледнете прогнозата за следващата година, може да видите 100%
Коментари Харесай

Най-желаните дестинации за 2020 година, които ще ви накарат веднага да си купите билет!

Ако погледнете прогнозата за идната година, може да видите 100% късмет да пътувате. Картата на света обаче може да е по-наситена в някои точки, където инфлуенсъри, запалени пътешественици или ваши персонални другари към този момент възнамеряват да отидат, по тази причина не се колебайте, а набележете вашите мечтани дестинации!

За задачата може да разгледате листата с най-резервирани места за идната година съгласно Airbnb , а също да си помислите дали към този момент не е време да започнете да организирате пътешествията си?

Тези 20 мечтани дестинации ще ви срещнат с неповторимата си природа и ще ви потопят в една друга просвета по най-автентичния метод. Някои се намират на един аероплан разстояние, за други ще би трябвало да отскочите до различен континент, а трети са свързани с идни събития, в които можете да вземете присъединяване.

Airbnb откри, че това са най-хубавите дестинации по света за идната година, к ато проучва резервациите, направени на уеб страницата за 2020 година, започващи от септември 2019 година , спрямо тези за 2019 година, започващи от септември 2018 година

Стягайте куфарите и разгледайте кои са най-желаните дестинации за 2020 година съгласно Airbnb!

Към дестинациите > > >
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Кралица на шопинга Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите  Модни трендове, които в предишното са били неразрешени Щастливите девойки пътуват Модни трендове, които в предишното са били неразрешени  Нейно величество диадемата: 10 метода да я носиш като съвременна принцеса Кралица на шопинга Нейно величество диадемата: 10 метода да я носиш като съвременна принцеса Прочети още
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР