Ако подозирате, че мъжът ви изневерява, ето три признака, че

...
Ако подозирате, че мъжът ви изневерява, ето три признака, че
Коментари Харесай

Ето 3 точни признака, че мъжът няма да бъде верен

Ако подозирате, че мъжът ви изневерява, ето три признака, че той несъмнено е подобен. Всички сме наясно, че хората изневеряват, мъжете повече. Или най-малко някои от тях. Според някои скорошни изследвания почти 60% от мъжете ще изневеряват на съпругите си. Няма потребност да се депресираме от тези числа, в последна сметка, на всеки шестима мъже, които ще изневерят, има четирима мъже, които ще бъдат правилни. Това не е толкоз неприятно, нали? Добрата вест е, че момчетата, които обичат да шават отвън фамилното ложи, са много транспарантни и предвидими. Има три съществени признака, които предсказват дали един мъж ще ви изневери.

1. Той е загадъчен
Господата, които изневеряват, постоянно водят двоен живот и с цел да го вършат, би трябвало да покрият следите си. Мъж, който е загадъчен и не разкрива доста за себе си или всекидневието си, е субект, който е основен претендент за купата предстоящ любовен лъжец. Не забравяйте, че връзката и желанието да бъде отворена книга за колегата си са два от най-важните индикатори за щастлива и сполучлива връзка. И в случай че човек още първоначално пази секрети, то сигурно ви чакат неприятности в Рая.

2. Той е лакомец и се държи снизходително
Момчетата, които изневеряват, го вършат, тъй като са фокусирани единствено върху едно нещо: себе си. Добрата вест е, че те се виждат елементарно и отдалече. Те са егоистични и снизходителни и са склонни да бъдат такива във всички аспекти на живота си. Ако желаете да получите оценка на морала и честността на мъжа, с който се срещате, разгледайте метода, по който живее живота си и метода, по който се отнася към другите. Ако започнете да забелязвате, че той е прекомерно тесногръд и явно не му пука за другите (включително и вас), би трябвало да извършите единствено едно - бягайте!

3. Той има неочаквана смяна в държанието
Признак на човек, който изневерява, е, когато ненадейно промени държанието си. Това се демонстрира по доста способи. Той може да внесе неочаквана смяна във външния си тип или навиците, може да има неочаквана смяна в работния му график – остава в офиса до късно, хуква на по-чести командировки или се вижда непрекъснато с от дълго време забравени другари. Но най-честият знак е, когато половият ви живот понижава и той демонстрира по-малък интерес към вас в спалнята.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР