Ако поддържането на почистването на дома ви се чувства като

...
Ако поддържането на почистването на дома ви се чувства като
Коментари Харесай

Огромният график на мама за почистване смая родителите - и тя работи 40-часова седмица

Ако поддържането на почистването на дома ви се усеща като нанагорнище на Еверест, една майка има тъкмо този трик за вас.

Nikole Thompson има голям режим на разчистване, който разделя всички задания, които би трябвало да се свършат, на ежедневни, седмични и месечни задания, с цел да й помогне да запомни всичко, което би трябвало да свърши. Майката показа графика си онлайн, само че обявата раздели мненията, защото някои хора й споделиха, че „ никой не желае да бъде запомнен с почистването на къщата му “.

Самопровъзгласилата се „ запалена чистачка “ работи 40 часа седмици, само че към момента съумява да се оправи с домакинските отговорности, които доста от нас биха създали всичко, с цел да избегнат всяка заран - като изпразване на тостера от галета или надълбоко разчистване на кафе машината.

Всеки ден Никол ще оправя леглата, чисти банята, прави доста миене, пране, в допълнение към няколко други работи. След това всеки месец тя ще отделя време за работа като миене на кучешки кревати, разчистване н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР