Ако победим ГЕРБ на тези избори, може да отстраним ГЕРБ

...
Ако победим ГЕРБ на тези избори, може да отстраним ГЕРБ
Коментари Харесай

Нинова: Ако победим ГЕРБ на тези избори, може да ги отстраним от властта

" Ако победим ГЕРБ на тези избори, може да отстраним ГЕРБ от властта и да стартираме смяната в България и във Вашия живот тук. Ако изборите са почтени, ще ги спечелим ", разгласи Корнелия Нинова по време на конгреса на Българска социалистическа партия през днешния ден. По думите й има риск за операции, замяна на вота и купени гласове, изключително поради проектите за отвод от машинното гласоподаване, написа dnevnik.bg
Нинова изброи няколко аргумента за какво хората да гласоподават за левицата. Сред тях са приетите неточности на социалистите, отводът да са дружно с ГЕРБ във властта, смяната в Българска социалистическа партия посредством въвеждане на мандатност за депутати и водача, защото нямало безконечни водачи, отхвърленият напън от европейските социалисти и ГЕРБ за Истанбулската спогодба и други.
Лидерът на социалистическата партия изброи ред обещания, с които Българска социалистическа партия ще се бори за гласове на евроизборите. Тя уточни, че ще лобира за обществен европейски съюз, унищожаване на двойните стандарти при храните, приемане на България в Шенген, анулация на глобите против Русия, развиване на нуклеарни мощности, ускорено основаване на европейска прокуратура и интеграция на Западните Балкани. " Категорично се противопоставяме на Истанбулската спогодба, трети пол и джендър идеология в учебно заведение ", акцентира Корнелия Нинова.
След като разгласи, че Европейският съюз (ЕС) е в рецесия, а левицата в Европа е позволила доста неточности, Корнелия Нинова прикани той да бъде обединен, само че да се зачита националният интерес на всяка държава-членка.
" Остават непоклатимите правила на Европейски Съюз и в случай че ги почитаме, ГЕРБ е антиевропейска партия. ГЕРБ позволи пробив в европейската сигурност посредством нерегламентирано предоставяне на български паспорти на чужденци. Така влизането в Шенген е минирано ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия. По думите й ГЕРБ пазела неутралитет по някои въпроси, поради което поставяла България в периферията на Европейски Съюз.
След като още веднъж разви тезата, че по време на прехода се формирала заварката на паралелната страна, която дърпа конците на същинската и е отговорна за клинична демографска гибел, Нинова изброи новите проблеми, зародили при ръководството на ГЕРБ - властническа власт в България, убита независимост на словото, заличено разделяне на управляващите и други.
" Държавата е завладяна, корупцията е държавна политика. И това не може да продължава. Този модел ни убива. Той не може да бъде кърпен, би трябвало да бъде заменен ", разгласи още водачът на Българска социалистическа партия. Тя даде да се разбере, че не желае смяна на Конституцията, с цел да стане България президентска република, а съблюдаване на сегашната Конституция, с цел да не е страната премиерска република.
" Корабът потъва и първи го напущат патриотите, които се пробват да се разграничат. Премиерът Борисов е некадърен да овладее обстановката ", уточни Корнелия Нинова. И добави, че той постоянно получава основна поддръжка от Движение за права и свободи в основни моменти, а в този момент държавното управление мисли единствено за своето оцеляване. При ръководство на Българска социалистическа партия тя даде обещание анулация на едноличната власт, завършек на войната сред президентската и премиерската институции, разделяне на управляващите, правосъдна система, бизнес без рекет и закани, възбрана за концесии и приватизация на стратегически обекти, като летище " София ", да вземем за пример. Корнелия Нинова даде обещание и анулация на плоския налог и прогресивно подоходно облагане, безлихвени заеми за жилища за млади фамилии, нов модел на опазването на здравето и обвързване на висшето обучение с потребностите на стопанската система, както и електронно ръководство за битка с корупцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР